Το λυκόπουλο που δεν σταμάτησε.

Το ημερολόγιο αυτό δεν κοιτάει αποστάσεις . Έχει μια μαγική ιδιότητα, να φέρνει τον προσκοπισμό κοντά μας. Με κάθε κουτάκι που συμπληρώνεις τότε έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Θα καταφέρεις να γεμίσεις όλα τα κουτάκια ?? 

Για κάθε κουτάκι που συμπληρώσεις θα σημειώνεις ένα αστεράκι.

Κάθε αστέρι θα αποτελεί  προσωπική σου επιτυχία!  ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μπορείς να λάβεις πάνω από 2 αστέρια την ίδια μέρα. Μπορείς να ξεκινήσεις από όποιον αριθμό θέλεις! Οι γερόλυκοι σου θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς! Και μην ξεχνάς!!

Στηριζόμαστε σε σένα !

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
1 .Να θυμηθώ το αγαπημένο μου όνειρο και να το σχεδιάσω.2. Χρονόμετρο έχω; Τέλεια! Σε πόσο χρόνο μπορώ να στρώσω το κρεβάτι μου;3. Να φυτέψω φακές σε ένα χάρτινο κεσεδάκι. Στη συνέχεια μόλις μεγαλώσουν να τις βάλω σε  μια μικρή γλάστρα.4.Να γράψω το όνομα μου χρησιμοποιώντας τον κώδικα Μορς.5. Να βρω 3 φάρμακα από το φαρμακείο του σπιτιού. Τι χρήση έχουν; Να θυμηθώ να τα βάλω πίσω στη θέση τους.6. Να βρω τη πυξίδα μου . Με τι γράμματα συμβολίζονται ο Βορράς και ο Νότος;ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΟΡΟ! ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
7. Να φτιάξω ένα βραχιόλι χρησιμοποιώντας κάποιο προσκοπικό  κόμπο.8. Να πάρω αγκαλιά τους γονείς μου!9. Να  σχεδιάσω το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας μου.10. Να μιλήσω με την οικογένεια μου για το τι θα κάνουμε σε περίπτωση σεισμού.11. Να ζωγραφίσω όσους αστερισμούς ξέρω. ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ12. Να βρω και να σχεδιάσω 3 είδη από τα αγαπημένα μου σύννεφα χρησιμοποιώντας βαμβάκι.
13. Έχω κάδο ανακύκλωσης σπίτι; Έχω αφού είμαι λυκόπουλο. Ας δημιουργήσω κάτι όμορφο!14.Να σκεφτώ τι άλλη χρήση έχει το μαντήλι μου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.15. Photo-shooting day! Να βγάλω 5 φωτογραφίες που να αντιπροσωπεύουν το κάθε τομέα ενδιαφέροντος των λυκοπούλων.16. Σήμερα θα βοηθήσω στο πλύσιμο των πιάτων μετά το βραδινό. ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ! ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;17. Θυμάμαι το αγαπημένο μου προσκοπικό τραγούδι! Ας το τραγουδήσω .18. Να μάθω για 5 θεραπευτικά βότανα.
19. Ποιοι είναι οι βασικοί ωκεανοί; Ας τους γράψω να τους θυμάμαι.20.Να διοργανώσω movie night με την οικογένεια μου. Στο τέλος να γράψω πως μου φάνηκε η ταινία. 21. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις βρεθούμε με την Αγέλη από κοντά είναι….ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! ΑΣ ΑΝΟΙΞΩ  ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!22.Σήμερα θα στρώσω το τραπέζι για το βραδινό.23. Να μιλήσω στο τηλέφωνο με τους φίλους μου!24. Ποιο είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στην Αγέλη; Γιατί;
25.Τώρα που έχω χρόνο λέω να κάνω μία ερασιτεχνική ασχολία που μου αρέσει. 26. Ποιες και πόσες είναι οι 5 ήπειροι; Ας τις γράψω  να τις θυμάμαι27. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω…Γιατί θέλω να γίνω….;28. Θα πάω με τους γονείς μου μία βόλτα το τετράγωνο του σπιτιού μου. Τι παρατηρώ δεξιά και αριστερά ;29.Σήμερα θα βγάλω ένα βίντεο τα δημητριακά να κολυμπάνε μέσα στο γάλα. Άντε ας φάω πρωινό τώρα!30. Να γράψω πως βιώνω τη ζωή μου στην Αγέλη.ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ; ΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *