Αγ. Παρασκευή, 31/3/2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/11

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: 9η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός της και όπως ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ΑΟΠ των Συστημάτων, η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής οργανώνει την 9η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Αν. Αττικής το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου 2011, στην Αίγινα.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας και να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, σε παιχνίδια δράσης, στο βραδινό πρόγραμμα και σε άλλες δραστηριότητες-έκπληξη, περνώντας ένα διήμερο στη φύση παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (χώρος εκδρομής, δήλωση συμμετοχής, κόστος συμμετοχής, φάκελος για την ενωμοτία και το επιτελείο καθώς και η διαφημιστική αφίσα της συνάντησης) θα βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση καθώς και για συμμετοχή στην ομάδα εργασίας της εκδρομής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Πάνο Παπαδόπουλο (τηλ. 6936766470, e-mail: liapanos@hol.gr)

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα διήμερο τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *