Αγ. Παρασκευή 08/02/2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04/12

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε. Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: 12ο Πανόραμα Ανιχνευτικών Δράσεων Υπαίθρου

 

Αγαπητοί µου,

Η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός της, οργανώνει το “12ο Πανόραμα Ανιχνευτικών Δράσεων Υπαίθρου”.

Στο φετινό “Πανόραμα”, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστούν οι χειμερινές Δράσεις Υπαίθρου των Κοινοτήτων της Περιφέρειας, δίνοντας έτσι τη Δυνατότητα στους Ανιχνευτές να αναδείξουν το έργο τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να πάρουν ιδέες για μελλοντικές δράσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης -και λόγω ημερομηνίας- θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στην Ημέρα Σκέψης. Παράλληλα, θα γίνει η απονομή των πτυχίων Δάφνης για τους Ανιχνευτές που συμμετείχαν επιτυχώς στην 13η εκδρομή εξερεύνησης Δάφνης, που πραγματοποιήθηκε στο όρος Κιθαιρώνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση 19/2011.

Στο “Πανόραμα” καλούνται οι Ανιχνευτές που πραγματοποίησαν χειμερινή Μεγάλη Δράση ή Εκδρομή, να την παρουσιάσουν σε ευρύ κοινό και έτσι να μοιραστούν εικόνες, γνώσεις και πληροφορίες με όλους εμάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, 16:00-19:00 στην αίθουσα του 1ου ΣΠ Γαλατσίου στο Δημαρχείου Γαλατσίου  (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτου) (οδηγίες πρόσβασης εδώ).

Για όσες Κοινότητες πραγματοποίησαν χειμερινές Δράσεις, η παρουσίαση τους θα περιλαμβάνει απαραιτήτως ένα μεγάλο πόστερ (αφίσα) 70×100 cm πάνω στο οποίο θα έχει δημιουργηθεί ένα κολάζ φωτογραφιών και κειμένων. Στο κέντρο του κάθε κολάζ θα βρίσκεται μια φωτογραφία σε μέγεθος Α4, η οποία θα αξιολογηθεί ξεχωριστά, στα πλαίσια φωτογραφικού διαγωνισμού.

Παράλληλα θα πρέπει να έχει ετοιμάσει παρουσίαση της Δράσης (video, power point, σκετς), που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 με 10 λεπτά. Οι καλύτερες δυο δουλειές (πόστερ και παρουσίαση), καθώς επίσης η καλύτερη φωτογραφία, θα βραβευτούν, μετά από ψηφοφορία.

Δηλώσεις συμμετοχής από τους Α.Κ.Α. στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μιχάλη Κατωπόδη έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο mkatopodis@gmail.com

Το “Πανόραμα” καλούνται να παρακολουθήσουν όλες οι Κοινότητες Ανιχνευτών, οι γονείς των Ανιχνευτών, Βαθμοφόροι, Πρόσκοποι άλλων τμημάτων και όποιος άλλος επιθυμεί.

Παράλληλα, με το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο αποκριάτικο πάρτι Κοινοτήτων, με τιμή εισόδου 5 ευρώ.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *