Αγ. Παρασκευή, 25 Απριλίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/18

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Αγελών, Αρχηγούς Συστημάτων

ΚΟΙΝ: Επιτελείο Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Θέμα: Συνάντηση Αγελών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί μου,

Μένοντας πιστοί στο ραντεβού του Κλάδου Λυκοπούλων η φετινή συνάντηση Αγελών (2ήμερη εκδρομή), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου 2018, στα Κανάκια Σαλαμίνας. Φέτος θα κινηθούμε εκτός της Περιφέρειας μας και θα έχετε την ευκαιρία μαζί με τα λυκόπουλά σας να παίξετε τόσο στο πευκοδάσος, όσο και κατά μήκος της παραλίας.

Επικεφαλής της δράσης, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, έχει οριστεί η Έφορος του Κλάδου Λυκοπούλων Αθανασία Κάππου (6976175175), συνεπικουρούμενη από τον Αναπληρωτή Κλάδου Λυκοπούλων Δημήτρη Σάρακα (6942274610).

Ακολουθούν μερικά σημεία προσοχής:

  1. Συνημμένα θα βρείτε την Ατομική αίτηση συμμετοχής του Λυκόπουλου και την Ατομική αίτηση συμμετοχής του βαθμοφόρου. Αυτά τα αρχεία πρέπει να εκτυπωθούν και να δοθούν σε Λυκόπουλα – Γονείς και Βαθμοφόρους ή Μέλη Δικτύου αντίστοιχα.
  2. Την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, θα σας περιμένουμε στα γραφεία της Περιφέρειας για να συγκεντρώσουμε τις Ατομικές Αιτήσεις Λυκοπούλων & Βαθμοφόρων, τα χρήματα, αλλά και να γίνει η πρώτη ενημέρωση σας. Θα ακολουθήσει σχετικό μέιλ τις επόμενες ημέρες.
  3. Το κόστος συμμετοχής ανά λυκόπουλο είναι 35,00 ευρώ και 20,00 ευρώ για βαθμοφόρους ή μέλη προσκοπικού δικτύου. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει: Την μετακίνηση με ιδιωτικά πούλμαν, τα γεύματα (απογευματινό Σαββάτου, βραδινό Σαββάτου και όλα τα γεύματα της Κυριακής μέχρι τη λήξη της δράσης), αναμνηστικό και φυσικά τα υλικά προγράμματος που είναι απαραίτητα για κάθε 2ήμερο.
  4. Συνημμένα θα βρείτε και το αρχείο Συγκεντρωτική Δήλωση, το οποίο θα επιθυμούσαμε να λάβουμε ηλεκτρονικά μέχρι τη Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018.

Τέλος, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει και άλλο υλικό όπως το γράμμα προς το Λυκόπουλο καθώς και στοιχεία του μύθου.

Καλή συνέχεια να έχουμε… και θα σας δούμε όλους στα Κανάκια ή μήπως σε ένα άλλο μέρος …μαγικό;

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *