Αγ. Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/18

ΠΡΟΣ: Όλους τους Βαθμοφόρους της Π.Ε. Ανατ. Αττικής

ΚΟΙΝ.: Αρχηγούς Συστημάτων, Μέλη Ε.Κ.Σ., Π.Ε. και Συστημάτων, Βοηθό Γενικό Έφορο (Οργάνωση & Λειτουργία), Έφορο Διοίκησης Γ.Ε.

Θέμα: Συνέδριο Περιφερειακής Εφορείας – ανάδειξη μελών Γ.Σ./Σ.Ε.Π. Τόπος και ώρα διεξαγωγής

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 22/16-11-2018 για την σύγκλιση συνεδρίου της Π.Ε Ανατ. Αττικής με σκοπό την ανάδειξη βαθμοφόρων – εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας, ως μελών της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος Σ.Ε.Π, για θητεία δύο ετών, σας ενημερώνουμε για τον Τόπο και την ώρα διεξαγωγής αυτού.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) και από ώρα 18:30.

Αναλυτικά:

  • 18:30 – 19:00 Προσέλευση Συνέδρων
  • 19:00 – 21:00 Διεξαγωγή Ψηφοφορίας

Σας υπενθυμίζουμε ότι την ίδια ώρα και μέρα, θα πραγματοποιηθεί και η αναβληθείσα διαδικασία ανάδειξης μελών Ε.Κ.Σ ως μελών εκπροσώπων της Π.Ε στην Γενική συνέλευση του Ιδρύματος Σ.Ε.Π.

Παρακαλώ τους Αρχηγούς Συστημάτων, όπως ενημερώσετε έγκαιρα τους βαθμοφόρους και τα μέλη των Ε.Κ.Σ για την προσέλευση και συμμετοχή τους.

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας οι συμμετέχοντες με δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εφορευτική επιτροπή το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο που θα πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία τους.

Ευελπιστώ στην μαζική συμμετοχή όλων μας!

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *