Αγ. Παρασκευή, 10 Απριλίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/18

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Ομάδων Προσκόπων

ΚΟΙΝ: Αρχηγούς Συστημάτων, Επιτελείο Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Θέμα: 15η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί μου,

ap23 an03e 15 logo ssmΣύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό του Κλάδου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση της 15ηςΣυνάντησης Ενωμοτιών Π. Ε. Ανατ. Αττικής την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στο κέντρο της Αθήνας με μορφή μεγάλου παιχνιδιού πόλης.

Η δράση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 09:30 και να έχει ολοκληρωθεί στις 16:00.

Πρόκειται για μια δράση θεσμό, για την περιφέρεια μας, που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχει σκοπό να γνωριστούν οι Eνωμοτίες, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίες Συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης που έγινε ποτέ, γνωρίζοντας ιστορικά και όχι μόνο σημεία της Αθήνας και περνώντας μία ημέρα παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

Όσες ενωμοτίες συμμετείχαν πέρσι, στη 14η Συνάντηση Ενωμοτιών, στα Κανάκια Σαλαμίνας, είμαστε σίγουροι πώς θα αγκαλιάσουν την δράση μας, που ετοιμάζεται από το επιτελείο του Κλάδου καθώς και ενήλικα στελέχη των Ομάδων της Περιφέρειας μας.

Αναλυτικές οδηγίες για τις Ενωμοτίες και για τους Βαθμοφόρους που θα λάβουν μέρος βρίσκονται στο επισυναπτόμενο: «Εγχειρίδιο ΑΟΠ». Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ομάδας εννοείται ότι ο Αρχηγός Ομάδας συμφωνεί και έχει διαβάσει τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής. Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στα € 4 /πρόσκοπο και καλύπτει τα υλικά προγράμματος και αναμνηστικών. Η τροφοδοσία θα γίνει με μέριμνα της κάθε ενωμοτίας σε συνεννόηση με το επιτελείο της κάθε ομάδας.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής και των αντίστοιχων χρημάτων είναι η Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής αλλά και όλα τα απαραίτητα θα μπορούν να κατατεθούν σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Ο φάκελος ενωμοτίας θα σταλεί μέσω email στον ΑΟΠ μετά την δήλωση συμμετοχής δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή της δράσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εφορεία του κλάδου Προσκόπων της Π. Ε. Αν. Αττικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κλάδου: proskopoi@gmail.com

Για διαφήμιση της δράσης στην Ομάδα, επισυνάπτεται η αφίσα και το λογότυπο της δράσης. Για οικονομία χρόνου και χρημάτων, παρακαλούνται οι ΑΟΠ να τυπώσουν την αφίσα και να την αναρτήσουν στον πίνακα πληροφοριών της Ομάδας τους.

Προσδοκούμε στην συμμετοχή όλων των ενωμοτιών ώστε να δοθεί για άλλη μια φορά η ευκαιρία να ζήσουν το ανεπανάληπτο προσκοπικό παιχνίδι!

Μην ξεχνάτε, ότι λίγοι πρόσκοποι έχουν την πολυτέλεια σε επίπεδο Περιφέρειας να παίξουν μαζί με περισσότερα από 350 παιδιά. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι, τον καλύτερο μας εαυτό!

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *