Αγ. Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/18

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους βαθμοφόρους της Π. Ε. Αν. Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε.Κ.Σ Συστημάτων & Π.Ε. Αν. Αττικής

 

Θέμα: Συνάντηση Βαθμοφόρων Π. Ε. Αν. Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης βαθμοφόρων της Π. Ε Αν. Αττικής το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Golden Coast στον Μαραθώνα Αττικής.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα μας προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή μέσω μιας σειράς παροχών, κάνοντας χρήση πισίνας, έχοντας πρόσβαση στην παραλία και μέσα από πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως πινγκ πονγκ, τένις, μίνι γκολφ, μπάσκετ, Boccia/petanque, βόλεϊ, μίνι ποδόσφαιρο, κ.α. (Ετοιμάστε τις ομάδες σας για μίνι τουρνουά!)

Στο διήμερό μας θα έχουμε την ευκαιρία:

 • Να γνωριστούμε καλύτερα,
 • Να ξεκουραστούμε μετά τις κατασκηνώσεις και να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει της νέας προσκοπικής χρονιάς, και
 • Να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να συναποφασίσουμε.

Το κόστος συμμετοχής είναι all inclusive και έχει οριστεί στα 45,00€/άτομο για διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, 40,00€ / άτομο για διανυκτέρευση σε τρίκλινο δωμάτιο και 35,00€ / άτομο για διανυκτέρευση σε τετράκλινο δωμάτιο (μονή κουκέτα).

Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνονται:

 • Το δείπνο του Σαββάτου (μπουφές),
 • Το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής (μπουφές),
 • Δύο (2) coffee break (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί)
 • Δραστηριότητες,
 • Snacks, αναψυκτικά, καφέδες, και
 • Το αναμνηστικό της συνάντησης.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: τα μεταφορικά έξοδα και το γεύμα του Σαββάτου (για όσους επιθυμούν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για το γεύμα του Σαββάτου-μπουφές με μία αντίστοιχη επιβάρυνση των 18,00€).

Για όσους δεν θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μόνο την Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια της Π. Ε. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20,00€/άτομο συμπεριλαμβανομένου του γεύματος και του αναμνηστικού της δράσης.

Το κόστος συμμετοχής σε περίπτωση ακύρωσης, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τελειώσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (άμεσα θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης).Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία ανάδειξης Περιφερειακού Εφόρου. Έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Γενική Εφορεία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 35 χ.λ.μ από το Κέντρο της Αθήνας, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο και μέσω της λεωφορειακής γραμμής των ΚΤΕΛ Αττικής η οποία τερματίζει στην είσοδο του ξενοδοχείου (δρομολόγια μέσω παραλίας), Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (pdf).

Με μέριμνα των Α.Σ., το συνημμένο έντυπο συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο και να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής, μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με καταβολή του ποσού στον λογαριασμό της περιφέρειας (ALPHA BANK, IBAN – GR24 0140 3620 3620 0210 1067 866, Δικαιούχος λογαριασμού: Σ.Ε.Π.), αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας και του εντύπου συμμετοχής στο παρακάτω e-mail: dioik@peanattikis.org. Οι καταθέσεις θα γίνονται ανά Σύστημακαι πρέπει να αναγράφεται ως παρατήρηση το «Σύστημα» και «Συνάντηση Ανατολικής» π.χ. 2ο Σ/Π Κηφισιάς Συν. Ανατολικής. Προμήθεια τραπέζης σε περίπτωση κατάθεσης πλην ALPHA BANK, βαρύνει το κλιμάκιο.
 2. Κατόπιν συνεννόησης στην έδρα της Περιφέρειας (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) όπου θα καταβάλλονται τα χρήματα και η συγκεντρωτική δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων της Περιφέρειας να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην κάλυψη του κόστους συμμετοχής των βαθμοφόρων μας.

Προσπαθούμε οι συναντήσεις αυτές να είναι διαφορετικές κάθε φορά, να ανεβαίνουν επίπεδο και να δίνουν κάτι επιπλέον για τους βαθμοφόρους μας. Η συνάντηση βαθμοφόρων της Π.Ε. είναι ένας θεσμός που καλλιεργεί το πνεύμα της Περιφέρειας το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας αλλά κυρίως επιτρέπει την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων, τον προβληματισμό και την εξεύρεση λύσεων για το καλό της Κίνησης που υπηρετούμε.

Για αυτό σας καλώ όλους να δηλώσετε συμμετοχή και να ξεκινήσουμε μαζί τη νέα προσκοπική χρονιά γεμάτοι όρεξη και δύναμη.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *