Αθήνα 19η Απριλίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/10

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Κοινοτήτων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε. Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Ανιχνευτικό Εργαστήριο Αυτόνομης Κατάδυσης

 

Αγαπητοί μου,

Η Περιφέρεια Αν. Αττικής συμμετέχει στο 1ο Εργαστήρι Αυτόνομης Κατάδυσης που διοργανώνει ο Κλάδος Ανιχνευτών της Τ.Ε. Αμαρουσίου-Πεύκης-Μελισσίων, την Κυριακή 9 Μαϊου 2010 στη Νέα Μάκρη (Λ. Μαραθώνος 417) και ώρα 9:30 εώς 17:00.

Οσες Κοινότητες επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται. Οι ανιχνευτές είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από βαθμοφόρο της Κοινότητάς τους. Επίσης, πρέπει υποχρεωτικά κάθε ανιχνευτής να φέρει συμπληρωμένη και με την υπογραφή κηδεμόνα, τη ιατρική δήλωση της PADI που επισυνάπτεται. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 40 ευρώ/άτομο και καλύπτει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και το κόστος των εκπαιδευτών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Βαθμοφόρο της δράσης, Μιχάλη Κατωπόδη στο τηλ. 6936011270 ή μεσω email στο mkatopodis@gmail.com. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας καλώ να στηρίξετε όλοι τη συγκεκριμένη δράση η οποία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ασφαλή γνωριμία των ανιχνευτών με τον υδάτινο κόσμο.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *