Αγ. Παρασκευή, 27/4/2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/11

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: 3η Αναρριχητική Συνάντηση Κοινοτήτων

 

Αγαπητοί μου,

3ANARRIXHTIKH_smΗ Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός της, οργανώνει τριήμερη εκδρομή του Κλάδου Ανιχνευτών με τίτλο: «3η Αναρριχητική Συνάντηση Κοινοτήτων» στις 24-26/06/2011 στο όρος Πήλιο.

Η Δράση έχει ως στόχο την αλληλογνωριμία των ανιχνευτών και των Κοινοτήτων της Περιφέρειάς μας, τη γνωριμία με τη φύση και τους βιότοπους της περιοχής, την βίωση της έντονης περιπέτειας μέσα από το Ανιχνευτικό παιχνίδι, την πρωτογενή έρευνα στα Πηλιορείτικα χωριά.

Πρόκειται για ένα πολυδρώμενο το οποίο θα περιλαμβάνει: Αναρρίχηση, Παιχνίδια Προσανατολισμού, Τοξοβολία, Mountain Bike, Πρωτογενή Έρευνα, Βραδινές και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Η διαμονή και τα δύο βράδια θα πραγματοποιηθεί στο Κατασκηνωτικό κέντρο Κένταυρος του Πηλίου. Η μετακίνηση όλων των Κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν. Τα γεύματα των Κοινοτήτων θα καλυφθούν αυτόνομα από κάθε Κοινότητα και όχι από τον κεντρικό σχεδιασμό. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 40 €, το οποίο περιλαμβάνει, τις δαπάνες της μετακίνησης, της διαμονής, του κόστους των δραστηριοτήτων και του αναμνηστικού της δράσης. Ενδελεχώς αναλύονται οι λεπτομέρειες της Δράσης, στο συννημένο υπόμνημα και στις οδηγίες προς Αρχηγούς Κοινοτήτων.

Συνιστάται σε όλες τις Κοινότητες, καθώς και σε μεμονωμένους Ανιχνευτές και βαθμοφόρους να συμμετέχουν σ’ αυτή τη σημαντική δράση, απ’ όπου θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και θα ενδυναμώσουν το Προσκοπικό Πνεύμα της Περιφέρειάς μας.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Δείτε εδώ τις τελευταίες λεπτομέρειες για την συνάντηση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *