Αγ. Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26/13

 

ΠΡΟΣ: Όλους του βαθμοφόρους Π. Ε. Αν. Αττικήςς

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Συνάντηση Βαθμοφόρων Π.Ε. Αν. Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 15/2011 της Περιφέρειας μας, έχω την χαρά να σας ανακοινώνω την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης βαθμοφόρων το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Malaconda Beach Hotel στην Ερέτρια Εύβοιας. Σε μια καταπράσινη έκταση 30 στρεμμάτων με πισίνα, πρόσβαση στην παραλία και πλήθος δραστηριοτήτων, στο ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει θα έχουμε την ευκαιρία να οργανώσουμε τις δράσεις μας για τη χρονιά που έρχεται, κυρίως όμως να γνωριστούμε, να ξεκουραστούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 30 € ανά άτομο για διανυκτέρευση σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνονται το δείπνο του Σαββάτου, το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής, ένα coffee break την Κυριακή το πρωί και τα αναμνηστικά συμμετοχής. ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα, το γεύμα του Σαββάτου (για όσους επιθυμούν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για το γεύμα του Σαββάτου με μία αντίστοιχη επιβάρυνση των 8€).

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τελειώσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (επισυνάπτεται και το πρόγραμμα της συνάντησης)

Με μέριμνα των Α.Σ. και Τ.Ε. το συνημμένο έντυπο συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο και να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής, μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2011 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με καταβολή του ποσού στον λογ/σμό της περιφέρειας (199002101092959 ALPHA BANK, Δικαιούχοι λογ/σµού: Άγγελος Καραµάνης, Μαριάννα ∆εδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος), αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας με fax στο τηλ. 2106544020 υπ’ όψιν Γ. Γρηγόρη και αποστολή του εντύπου συμμετοχής στο παρακάτω e-mail: info@peanattikis.org.

Β) Κατόπιν συνεννόησης στην έδρα της Περιφέρειας (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) όπου καταβάλλονται τα χρήματα και η δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων της Περιφέρειας να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην κάλυψη του κόστους συμμετοχής των βαθμοφόρων μας. Σας περιμένουμε όλους.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *