Αγ. Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/15

 

ΠΡΟΣ: Α.Σ., Βαθμοφόρους Κοινοτήτων Ανιχνευτών

ΚΟΙΝ: Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Π.Ε. Αθηνών, ΠΕ Σαρωνικού, ΠΕ Ν. Αττικής

 

Θέμα: Διοργάνωση Ανιχνευτικού Εργαστηρίου scuba diving

 

Αγαπητοί μου,

Το 1ο Σύστημα Ν/Π Λαυρίου οργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο scuba diving, την Κυριακή 05/7/2015 και ώρες 10:00–17:00 στο athina diving (καταδυτικο κεντρο) 38 χιλ. της παραλιακής οδού Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι Αττικής. (GPS: 37° 47′ 49.2972″ N, 23° 52′ 16.3992″ E)

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει τις βασικές θεωρητικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην Κολύμβηση
  • Θεωρητική και Πρακτική άσκηση και Ελεύθερη Κατάδυση
  • Θεωρητική και Πρακτική άσκηση στην Αυτόνομη Κατάδυση

Η πρακτική του εργαστηρίου θα περιλαμβάνει χρήση Καταδυτικού εξοπλισμού (Στολή B.C.D – Ρυθμιστής Πλευστότητας, Ρυθμιστής Πίεσης (πλήρες σετ), Πτερύγια, Μποτάκια, Μπουκάλα & Βάρη, Computer)

Στο εργαστήριο μπορούν να συμμετάσχουν Ανιχνευτές απ’ όλες τις Κοινότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μόνο με Προσκοπικό Μαντήλι. Τους Ανιχνευτές θα συνοδεύουν υποχρεωτικά Βαθμοφόροι από τις Κοινότητες τους. Οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν οικονομικά με το ποσό των 22 € για τις ανάγκες του εργαστηρίου.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται με την επιμέλεια του Αρχηγού του Συστήματος του 1ο Συστηματος Ν/Π Λαυριου Δημήτρη Ταμπακη.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα από κάθε Κοινότητα στον Δ. Ταμπακη (τηλ. 6944742551) στο e-mail (d.tampakis@gmai.com) έως την ΠΕΜΠΤΗ 02/07/2015. Λόγω της ζήτησης του εργαστηρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα κλείσει στην συμμετοχή των 20 Ανιχνευτών. Οι Ανιχνευτές θα πρέπει να εκτυπώσουν και να έχουν μαζί τους, συμπληρωμένη την ιατρική δήλωση.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κωνσταντίνος Γ. Χατζάτογλου

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *