Αγ. Παρασκευή, 17 Μαΐου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/15

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους Α.Σ. της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Θέμα: Μονοήμερο Αγελών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός του, και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Λυκοπούλων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει  Παιχνίδι Πόλεως για τις Αγέλες της Π.Ε. Αν. Αττικής την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, από τις 9π.μ. μέχρι τις 5μ.μ. στην περιοχή του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωρίσουν οι Αγέλες της Περιφέρειάς μας το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, να παίξουν και να εξερευνήσουν. Τα Λυκόπουλα θα λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο παιχνίδι περιπέτειας και μυστηρίου με δοκιμασίες που απαιτούν συνεργασία, παρατηρητικότητα αλλά και προσκοπικό πνεύμα με πάνω από 300 Λυκόπουλα από όλη την Ανατολική Αττική.

Το κόστος συμμετοχής ανά Λυκόπουλο ανέρχεται στα 5 ευρώ και περιλαμβάνει: υλικά προγράμματος και το αναμνηστικό. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για Βαθμοφόρους και μέλη Προσκοπικού Δικτύου. Η διατροφή των Λυκοπούλων θα πρέπει να έχει μεριμνηθεί από τους ίδιους με δεκατιανό και μεσημεριανό από το σπίτι. Θα σταλεί προτεινόμενο διαιτολόγιο.

Κατά την καταβολή του ποσού συμμετοχής θα πρέπει εκτός από το έντυπο συμμετοχής της Αγέλης να παραδοθούν και οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής των Λυκόπουλων. Μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Παρακαλούνται και προτείνεται οι ΕΚΣ των Συστημάτων να υποστηρίξουν οικονομικά την συμμετοχή των Λυκοπούλων που έχουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης, όσοι ΑΑΛ έχουν αδυναμία φωτοτύπησης των δηλώσεων συμμετοχής και των αφισών παρακαλούνται να απευθυνθούν στον υπεύθυνο γραμματείας για διευθέτηση του προβλήματος.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Έφορο κλάδου Κάππου Αθανασία (ath.kappou@gmail.com, 6976-175.175).

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα μονοήμερο τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας!

 

  Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Κωνσταντίνος Γ. Χατζάτογλου

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *