Αγ. Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 38/16

 

ΠΡΟΣ: Τους Βαθμοφόρους Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε Αν. Αττικής

ΚΟΙΝ: Π.Ε Σαρωνικού, Π.Ε Νοτίου Αττικής, Π.Ε Δυτικής Αττικής, Π.Ε Αθηνών και Γ.Ε (Κλάδο Ανιχνευτών)

 

Θέμα: Σεμινάριο – «Οι παιδαγωγικοί στόχοι στην κοινότητα Ανιχνευτών»

 

Αγαπητοί μου,

Ο κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειας μας διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα: «Οι παιδαγωγικοί στόχοι στην κοινότητα Ανιχνευτών» στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης που εφαρμόζει η Περιφέρεια μας.

Το σεμινάριο αυτό αφορά βαθμοφόρους του κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους βαθμοφόρους να εντάξουν τους παιδαγωγικούς στόχους πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά στο πρόγραμμα των κοινοτήτων και να ανεβάσουν το επίπεδο του παρεχόμενου προγράμματος.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία της Περιφερειακής Εφορείας Αν. Αττικής στην Αγία Παρασκευή (Θεμιστοκλέους 43 & Σπάρτης 8-10, πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη) από τις 20:00 έως τις 23:00.

Παρακαλούμε, για την καλύτερη προετοιμασία όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος, όπως ενημερώσετε για την συμμετοχή σας, στο e-mail του κλάδου anixn@peanattikis.org ή κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με τους εφόρους του κλάδου Λένα Αποστόλου (6944727716), Αλέξανδρος Στάικος (6944860839) και Γεωργόπουλος Ιωάννης (6973388213).

 

 Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *