Αγ. Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/17

 

Θέμα: Μήνυμα για τη νέα προσκοπική χρονιά 2017-2018

Αγαπητοί μου,

Μπαίνει Σεπτέμβρης.

Το υλικό παίρνει την θέση του στις αποθήκες, οι λέσχες τακτοποιούνται, τα πρώτα συμβούλια οργανώνονται, τα επιτελεία ετοιμάζονται, η ανυπομονησία για τη νέα χρονιά στο κόκκινο!

Αδελφοί μου,

Μπροστά μας είναι άλλη μία χρονιά με προκλήσεις, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και μεράκι για αυτό που όλοι αγαπάμε. Για τον Προσκοπισμό. Για το παιδί.

Κλείνουμε τα αφτιά μας σε οτιδήποτε μας αποσυντονίζει, δίνουμε έμφαση στη σωστή οργάνωση, προσέχουμε την σωστή εφαρμογή της Προσκοπικής Μεθόδου, αφιερωνόμαστε με πάθος στην ποιότητα του παραγόμενου προσκοπικού έργου και εφαρμόζουμε τις Αρχές μας σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Η προσκοπική χρονιά η οποία ξεκινάει θα είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Νέο Στρατηγικό Σχέδιο για το Σ.Ε.Π. με την συμμετοχή όλων μας, Πανελλήνιο Προσκοπικό Συνέδριο, ευέλικτη εκπαίδευση, στοχευμένες παρεμβάσεις από την Περιφέρεια για ποιοτικό προσκοπικό. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τη νέα χρονιά.

Το επιτελείο της Περιφέρειας έχει ήδη ξεκινήσει τις συναντήσεις του και ετοιμάζει πολλά. Αξιολογούμε την προηγούμενη χρονιά, θέτουμε νέους στόχους, δρούμε για την επίτευξή τους.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σας με όποιο τρόπο μπορούμε με κεντρικό γνώμονα την όμορφη συνεργασία και σχέση που χτίζουμε με όλους σας. Με τον κάθε βαθμοφόρο.

Καλή και παραγωγική νέα προσκοπική χρονιά αδελφοί μου!

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *