Αγία Παρασκευή: 09 / 10 / 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  23

 

ΠΡΟΣ:  Όλους τους βαθμοφόρους της Π.Ε. Ανατ. Αττικής

ΚΟΙΝ:  Ε.Κ.Σ Συστημάτων & Π.Ε. Ανατ. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Βαθμοφόρων Π.Ε.  Ανατ. Αττικής, 2019

 

Αγαπητοί μου,

 

Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης βαθμοφόρων της Π.Ε Ανατ. Αττικής την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στον χώρο του Προσκοπικού Κτήματος Κηφισιάς (Χαριλάου Τρικούπη 73), στον οποίο στεγάζονται τα Συστήματα της περιοχής. 

 

Οι προσκοπικές χρονιές συνήθως κλείνουν με ένα BBQ. Εμείς αλλάζουμε τα πράγματα. Ξεκινάμε την χρονιά με ένα BBQ όπου θα γίνουμε όλοι μια παρέα. Θα ξεκινήσουμε το απόγευμα της Κυριακής με ολομέλειες Κλάδων και προγραμματισμό, και θα καταλήξουμε σε ένα όμορφο BBQ party το βράδυ.

 

Το πρόγραμμα της Συνάντησης:

  • 17:00 – 17:30, Προσέλευση Βαθμοφόρων – Εγγραφή στην Γραμματεία
  • 17:30 – 17:45, Τυπικά Έναρξης – Καλωσόρισμα ΠΕ
  • 18:00 – 19:30, Κύκλοι Κλάδων & Συμβούλιο ΑΣ
  • 19:30 – 20:30, Ολομέλεια Βαθμοφόρων Περιφέρειας – Κεντρικό θέμα
  • 20:30 – BBQ party

 

Η συνάντηση βαθμοφόρων της Π.Ε. είναι ένας θεσμός που καλλιεργεί το πνεύμα της Περιφέρειας το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας, αλλά κυρίως επιτρέπει την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων, τον προβληματισμό και την εξεύρεση λύσεων για το καλό της Κίνησης που υπηρετούμε. 

 

Επιθυμία μας είναι να συμμετάσχουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοφόροι γίνεται και για τον λόγο αυτό δεν έχει οριστεί κόστος συμμετοχής για τη συνάντηση.  Όλο το κόστος θα το καλύψει η Ε.Κ.Σ. της Περιφέρειας από το ταμείο της.

 

Παρακαλούνται οι ΑΣ, να αποστείλουν μέχρι τις 15/10 την συνημμένη αίτηση συμμετοχής, για να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο προγραμματισμό.

 

Το 2020 είναι μία σημαδιακή χρονιά.  Οι Έλληνες Πρόσκοποι γινόμαστε 110 χρόνων.  Έχοντας αυτό κατά νου, σας καλώ όλους να δηλώσετε συμμετοχή, για να ξεκινήσουμε μαζί την νέα Προσκοπική χρονιά γεμάτοι όρεξη και δύναμη.

 

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *