Αγ. Παρασκευή, 31/8/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/09

 

ΠΡΟΣ: Όλους του βαθμοφόρους Π. Ε. Αν. Αττικής

ΚΟΙΝ. Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Βαθμοφόρων Π.Ε. Αν. Αττικής

Αγαπητοί μου,

Τηρώντας την παράδοση της Περιφέρειας μας, σας ανακοινώνω την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης βαθμοφόρων το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Galini Wellness Spa and Resort στα Καμένα Βούρλα.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του 5 αστέρων ξενοδοχείου που θα μας φιλοξενήσει θα έχουμε την ευκαιρία να οργανώσουμε τις δράσεις μας για τη χρονιά που έρχεται, κυρίως όμως να γνωριστούμε, να ξεκουραστούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 55 € ανά άτομο για όσους/ες επιλέξουν τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο, 70 € ανά άτομο για όσους/ες επιλέξουν δίκλινο δωμάτιο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μονόκλινου δωματίου με 110 €.

Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνονται το δείπνο του Σαββάτου, το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής, ένα coffee break την Κυριακή το πρωί και τα αναμνηστικά συμμετοχής. Δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα, το γεύμα του Σαββάτου, ποτά και ροφήματα εκτός των αναφερομένων καθώς και η χρήση των εγκαταστάσεων του Spa.

Με μέριμνα των Α.Σ. και Τ.Ε. το επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο και να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με καταβολή του ποσού στον λογ/σμό της περιφέρειας (199002101092959 ALPHA BANK . Δικαιούχοι λογ/σµού: Άγγελος Καραµάνης, Μαριάννα ∆εδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος), αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας με fax στο τηλ. 2103217628 υπ’ όψιν Γ. Γρηγόρη και αποστολή του εντύπου συμμετοχής σε ένα από τα παρακάτω e-mail: peanattikis@sep.org.gr, info@peanattikis.org.

Β) Με αυτοπρόσωπη παρουσία την Παρασκευή 11-9-09 (από τις 19:30-22:00) στο 3ο Σ.Π. Αγ. Παρασκευής (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) όπου καταβάλλονται τα χρήματα και η δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων της Περιφέρειας να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην κάλυψη του κόστους συμμετοχής των βαθμοφόρων μας.

Σας περιμένουμε όλους εκείνο το διήμερο για να ζήσουμε μια δράση που… θα τα spaει!

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *