Αγ. Παρασκευή, 29η Αυγούστου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/11

 

ΠΡΟΣ: Τους βαθμοφόρους του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης, Τους Εφόρους της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Την Ε.Κ.Σ. του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης

ΚΟΙΝ: ΕΠ Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Ανάδειξη Αρχηγού Συστήματος

 

Αγαπητοί μου,

Καλούνται οι βαθμοφόροι και τα μέλη της Ε.Κ.Σ. του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης, καθώς και οι Έφοροι της Π.Ε., να προτείνουν υποψηφίους για τα καθήκοντα του Αρχηγού Συστήματος.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011, στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, Σπάρτης 1 στην Αγία Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συνημμένα, την έγγραφη συγκατάθεση και επιθυμία του προτεινόμενου για την κατάθεση υποψηφιότητας, το Σχέδιο Τριετούς Προγραμματισμού, καθώς και το Σχέδιο Ετήσιου Προγράμματος για το πρώτο έτος των καθηκόντων του στο Σύστημα, όπως υπαγορεύεται από την Βασική εγκύκλιο 4/2009 του ΣΕΠ και τις διαδικασίες που αυτή θεσπίζει και οι οποίες θα ακολουθηθούν.

Η συνεδρίαση ανάδειξης θα γίνει στον χώρο του Συστήματος, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση. Κατά τη διάρκειά της οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις, τους στόχους και το πρόγραμμά τους.

Καλούνται όλοι οι βαθμοφόροι του Συστήματος που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ανάδειξης (Εντολή Διοίκησης εν ισχύ και 12μηνη θητεία), να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *