Αγ. Παρασκευή 16/2/2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/11

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών

ΚΟΙΝ: Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Ανιχνευτικού Εργαστηρίου

 

Αγαπητοί μου,

O Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, οργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο με τίτλο “H Tεχνική της διαπραγμάτευσης” και θέμα: “Προετοιμάζοντας την επιτυχία στην διαπραγμάτευση” την Κυριακή 27/02/2011 τις ώρες (11:00 –17:00) στα γραφεία της Περιφέρειας “3ο Σ.Π Προσκόπων Αγίας Παρασκευής πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη” (οδηγίες πρόσβασης στην εγγραφή στο ημερολόγιο).

Έπειτα από την 1η επιτυχή διοργάνωση του συγκεκριμένου εργαστηρίου, τον Σεπτέμβριο, διοργανώνεται για 2η συνεχή φορά κατόπιν επιθυμιών των Κοινοτήτων της Περιφέρειας μας.

Στο εργαστήριο θα αναπτυχθούν νέα σενάρια διαπραγμάτευσης.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει τις βασικές θεωρητικές ενότητες:

α. Εισαγωγή στην έννοια της διαπραγμάτευσης και πως βρίσκει αυτή εφαρμογή στην καθημερινότητά μας σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά μας ζητήματα,

β. προσωπική προετοιμασία για διαπραγμάτευση

γ. Πότε μια διαπραγμάτευση θεωρείται επιτυχημένη.

Στο εργαστήριο θα γίνει εισαγωγή στην τέχνη της διαπραγμάτευσης και θα παρουσιαστούν οι προετοιμασίες που πρέπει να γίνονται για μια διαπραγμάτευση. Θα παρεμβάλλονται case studies ανάμεσα στους συμμετέχοντες όπου σε πραγματικά σενάρια ανά μικρούς Ομίλους ξεχωριστά θα “παίξουν” τη διαπραγμάτευση των “συμφερόντων τους”. Κάθε διαπραγμάτευση έχει συγκεκριμένη εφαρμογή από τη θεωρία και οι προετοιμασίες & οι εκβάσεις των case studies αμέσως μετά τη διεξαγωγή τους, θα συζητηθούν στην ολομέλεια με σκοπό οι Ανιχνευτές να αξιολογήσουν την έκβαση της κάθε διαπραγμάτευσης και ειδικότερα την προσωπική τους επίδοση.

Στο εργαστήριο μπορούν να συμμετάσχουν Ανιχνευτές απ’ όλες τις Κοινότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μόνο με Προσκοπικό Μαντήλι. Τους Ανιχνευτές θα συνοδεύουν υποχρεωτικά Βαθμοφόροι από τις Κοινότητες τους. Οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν με το ποσό των 5 € για τις ανάγκες του εργαστηρίου.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Α.Σ. του 1ου Συστήματος Α/Π Πεύκης, Άννας Μαρκοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 6995511155).

Οι  Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα από κάθε Κοινότητα στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μανώλη Άγριο, στο e-mail (magrios@ontelecoms.gr) έως την Κυριακή 20/02/2011. Λόγω της ζήτησης του εργαστηρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα κλείσει στην συμμετοχή των 25 Ανιχνευτών.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *