Αγ. Παρασκευή, 1/3/2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06/11

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: Διήμερη Εκδρομή Αγελών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2011

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός της η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οργανώνει διήμερη εκδρομή για τις Αγέλες της Περιφέρειάς μας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16-17Απριλίου 2011, στην Παραλία Σχοινιά.

Στην ανακοίνωση αυτή επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες για τη δράση, τις δηλώσεις συμμετοχής, τη μετάβαση και την εγκατάσταση στο χώρο και τα εφόδια των Λυκοπούλων και των Βαθμοφόρων.Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με όλα τα παραπάνω, αλλά και ότι άλλο σας απασχολεί σε σχέση με την εκδρομή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Έφορο του Κλάδου Λυκοπούλων Τζωρτζίνα Τέγου στο τηλ. 6932584993 και στο email tzokaa@gmail.com.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, οι αιτήσεις συμμετοχής και η οικονομική συμμετοχή (37ευρώ για κάθε Λυκόπουλο και 25 ευρώ για κάθε Βαθμοφόρο) πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:00 στην Γραμματεία της δράσης, ώστε να μπορέσει να οργανωθεί καλύτερα η εκδρομή.

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *