Aγ. Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07/12

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: 10η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2012

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός της και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει την επετειακή 10η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε.Αν.Αττικής το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου 2012, στα Κανάκια Σαλαμίνας.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, σε παιχνίδια δράσης, σε αεροπροσκοπικές και ναυτοπροσκοπικές δραστηριότητες, στο βραδινό πρόγραμμα και σε άλλες δραστηριότητες-έκπληξη, περνώντας ένα διήμερο στη φύση παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

Παρακάτω, για ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, ακολουθούν οι Υπεύθυνοι των τομέων οργάνωσης, οι οποίοι ήδη καταρτούν την ομάδα τους:

  • Αρχηγός: Κωνσταντίνος Εφραιμίδης (Εφ. Κλάδου Προσκόπων ΠΕ)
  • Υπαρχηγός: Ιωσήφ Δακορώνιας-Μαρίνα (αναπληρωτής Εφ. Κλάδου Προσκόπων ΠΕ)
  • Υπεύθυνοι Προγράμματος: Μίνως Κωνσταντινίδης (ΑΟΠ 1ου Παπάγου), Δήμητρα Λαδά (ΑΟΠ 2ου Ν/Π Χολαργού), Αθηνά Κρητικού (ΑΟΠ 1ου Ν/Π Κηφισιάς)
  • Υπεύθυνοι Διαχείρισης/Γραμματείας/Μεταφορών: Δημήτρης Παπαγεωργίου (ΑΟΠ 2ου Χαλανδρίου), Κασταλία Παπαδέα (ΥΣ 2ου Χαλανδρίου), Δημοσθένης Μαθιόπουλος (ΑΟΠ 3ου Χαλανδρίου)
  • Υπεύθυνος Τροφοδοσίας: Βάνα Ανδρέου (ΑΟΠ 1ου Παιανίας)
  • Υπεύθυνος Υλικού / Υποδομής: Κώστας Νούσης (ΑΟΠ 1ου Ν.Ερυθραίας)
  • Υπεύθυνος Ασφάλειας/Υγιεινής: Αναστάσης Χαριτόπουλος (ΑΟΠ 2ου Ψυχικού)
  • Αρχηγοί Υποκατασκηνώσεων: Χάρης Μαυροφοράκης (ΑΟΠ 2ο Παπάγου), Φλωρεντία Σφακιανού (2ο Παπάγου) και Γιώργος Καστρινάκης (ΑΟΠ 1ο Χολαργού)

Υποστηρικτικά στο Πρόγραμμα θα ασχοληθούν οι Έφοροι των ειδικοτήτων της ΠΕ: Πολύκαρπος Παλαϊνης και Κώστας Παπαδάκος, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για τις ναυτοπροσκοπικές και αεροπροσκοπικές δραστηριότητες αντίστοιχα.

Όσοι Βαθμοφόροι δήλωσαν επιθυμία να ενταχθούν σε όμιλο, θα ενημερωθούν από κάποιον από τους παραπάνω υπεύθυνους. Για συμμετοχή στην ομάδα εργασίας της εκδρομής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email του κλάδου: proskopoi@gmail.com

Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόσκοπο ανέρχεται στα 30ευρώ και περιλαμβάνει: μετακινήσεις, μεταφορές, υλικά προγράμματος, αναμνηστικό, γεύματα (μόνο βραδινό Σαββάτου & πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό Κυριακής). Το κόστος συμμετοχής για Βαθμοφόρους, μέλη Προσκοπικού Δικτύου και Ανιχνευτές ανέρχεται στα 20ευρώ και περιλαμβάνει τα ίδια. Η συμμετοχή των Ανιχνευτών και ο ρόλος τους στη δράση θα οριστούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης: της δήλωσης συμμετοχής Ομάδας, των ατομικών δηλώσεων συμμετεχόντων και των αντίστοιχων χρημάτων είναι η Κυριακή 1 Απριλίου, κατόπιν συνεννόησης με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου (6974245551). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (φάκελος για την ενωμοτία και το επιτελείο) θα βρείτε στο www.peanattikis.org ή στο blogs.sep.org.gr/10se και θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Για διαφήμιση της δράσης στην Ομάδα, επισυνάπτεται η αφίσα και το λογότυπο της δράσης. Για οικονομία χρόνου, παρακαλούνται οι ΑΟΠ να τυπώσουν την αφίσα και να την αναρτήσουν στον πίνακα πληροφοριών της Ομάδας τους.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (τηλ. 6945290509, e-mail: k.efremidis@hotmail.com)

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα διήμερο τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *