Αγ. Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 42/12


ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κοινοτήτων Ανιχνευτών, Α.Σ., Τ.Ε.

ΚΟΙΝ: Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Σεμιναρίου για τις μεταβολές στην Πρόοδο Ανιχνευτή

 

Αγαπητοί µου,

O Κλάδος Ανιχνευτών της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προσκοπικού Προγράμματος 2012-2013 και της άτυπης εκπαίδευσης που εφαρμόζει, οργανώνει Σεμινάριο για βαθμοφόρους του Κλάδου Ανιχνευτών, με στόχο την ανάλυση των μεταβολών στην Πρόοδο Ανιχνευτή, κατόπιν της τροποποίησης του Κανονισμού του Κλάδου Ανιχνευτών.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 20:00, στα γραφεία της Περιφέρειας, Θεμιστοκλέους 1, Αγία Παρασκευή (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη).

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει έχει ο κλάδος Ανιχνευτών της Π.Ε.Αν.Αττικής και την παρουσίαση της νέας προόδου θα κάνει ο Εκπαιδευτής του Κλάδου Ανιχνευτών, Μανώλης Άγριος.

Αναλυτικά θα περιγραφούν τα νέα στάδια που πλέον υιοθετούνται, οι αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη πρόοδο Ανιχνευτή, ενώ θα απαντηθούν και οι ερωτήσεις και οι απορίες των συμμετεχόντων.

Παρακαλούνται οι Βαθμοφόροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να ενημερώσουν εγκαίρως τον έφορο του Κλάδου, Μιχάλη Κατωπόδη (τηλ. 6936011270, mkatopodis@gmail.com ).

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published.