Αγ. Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06/13


ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Ομάδων Π.Ε.Αν.Αττικής

ΚΟΙΝ.: ΑΣ/ΤΕ Π.Ε.Αν.Αττικής

 

Θέμα: 11η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

11n_suvavtnsn_smΣτο πλαίσιο του προγράμματός του, και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει την 11η Συνάντηση Ενωμοτιών Π. Ε. Αν. Αττικής την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στο κέντρο της Αθήνας με μορφή μεγάλου παιχνιδιού πόλης. Η δράση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 09:30 και να έχει ολοκληρωθεί στις 19:00.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι Eνωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίες Συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης που έγινε ποτέ, γνωρίζοντας ιστορικά και όχι μόνο σημεία της Αθήνας και περνώντας μία ημέρα παρέα με Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

Παρακάτω, για ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, ακολουθούν οι Υπεύθυνοι των τομέων οργάνωσης:

  • Αρχηγός: Κωνσταντίνος Εφραιμίδης (Εφ. Κλάδου Προσκόπων ΠΕ)
  • Υπαρχηγός: Χριστόφορος Μητρομάρας (αναπληρωτής Εφ. Κλάδου Προσκόπων ΠΕ)
  • Συντονισμός Προγράμματος: Μίνως Κωνσταντινίδης (ΥΣ 1ου Παπάγου), Παύλος Κανέτης (ΑΟΠ 2ου Χολαργού), Κασταλία Παπαδέα (ΥΟΠ 1ο Ν.Ερυθραίας) μαζί με ΑΟΠ και ΥΟΠ Ομάδων Προσκόπων της ΠΕ.
  • Υπεύθυνοι Διαχείρισης/Γραμματείας: Νάσος Λογαρνός (ΑΟΠ 4ου Περισσού), Χριστίνα Κλαμενάκου (ΥΟΠ 4ου Περισσού), Χαράλαμπος Χρονόπουλος (ΑΟΠ 1ου Γαλατσίου)

Αναλυτικές οδηγίες για τις Ενωμοτίες και για τους Βαθμοφόρους που θα λάβουν μέρος βρίσκονται στο επισυναπτόμενο: «Φάκελος Αρχηγού». Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ομάδας εννοείται ότι ο Αρχηγός Ομάδας συμφωνεί και έχει διαβάσει τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής. Η οικονομική συμμετοχή ανά Ενωμοτία ανέρχεται στα € 15 και καλύπτει τα υλικά προγράμματος και αναμνηστικών. Η τροφοδοσία θα γίνει με μέριμνα της κάθε ενωμοτίας σε συνεννόηση με το επιτελείο της κάθε ομάδας. Από την διοργάνωση θα προταθεί προς τις ομάδες κατάλληλο διαιτολόγιο για τέτοιου είδους δραστηριότητα.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης συμμετοχής Ομάδας και των αντίστοιχων χρημάτων είναι η Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, κατόπιν συνεννόησης με τον Νάσο Λογαρνό (6984477492). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Ο φάκελος ενωμοτίας θα σταλεί μέσω email στον ΑΟΠ μετά την δήλωση συμμετοχής καθώς οι ενωμοτίες θα ξεκινήσουν από διαφορετικά σημεία στην Αθήνα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εφορεία του κλάδου Προσκόπων της Π. Ε. Αν. Αττικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κλάδου: proskopoi@gmail.com

Για διαφήμιση της δράσης στην Ομάδα, επισυνάπτεται η αφίσα και το λογότυπο της δράσης. Για οικονομία χρόνου και χρημάτων, παρακαλούνται οι ΑΟΠ να τυπώσουν την αφίσα και να την αναρτήσουν στον πίνακα πληροφοριών της Ομάδας τους.

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε μία δράση τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας!

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος Ανατολικής Αττικής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *