Αγ. Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/13


ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Ομάδων Π.Ε.Αν.Αττικής

ΚΟΙΝ.: ΑΣ/ΤΕ Π.Ε.Αν.Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Αθλητικοί Ενωμοτιακοί Αγώνες Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί µου,

Στο πλαίσιο του Προσκοπικού Προγράμματος του Κλάδου Προσκόπων της ΠΕ, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι Αθλητικοί Ενωμοτιακοί Αγώνες, οι οποίο θα λάβουν χώρα στο Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου. Η δράση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 09:30 π.μ και να έχει ολοκληρωθεί στις 19:00 μ.μ.

Αναλυτικές οδηγίες για τις Ενωμοτίες και για τους Βαθμοφόρους που θα λάβουν μέρος βρίσκονται στα επισυναπτόμενα: «Φάκελος Ενωμοτίας» και «Φάκελος Βαθμοφόρου». Κάθε συμμετοχή Ομάδας, σημαίνει ότι ο Αρχηγός Ομάδας συμφωνεί και έχει διαβάσει τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής. Η οικονομική συμμετοχή ανά Ενωμοτία ανέρχεται στα 10€ και καλύπτει τα υλικά προγράμματος και αναμνηστικών.

Η κάθε Ενωμοτία που θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τον ενωμοτιακό φάκελο και να ακολουθήσει τις οδηγίες. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει αυστηρά την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εφορία του κλάδου προσκόπων της Π.Ε.Αν.Αττικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κλάδου: proskopoi@gmail.com

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *