Αγ. Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/16

 

ΠΡΟΣ: Α. Σ. Π. Ε. Αν. Αττ.

ΚΟΙΝ: Έφοροι Π. Ε. Αν. Αττ

 

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με τον Προπαρασκευαστικό Κύκλο της νέας μορφής Ευέλικτης Εκπαίδευσης του Σ.Ε.Π.
(Αρχική Σχολή Προσκοπικής Τεχνικής)

 

Αγαπητοί μου,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο 1ο Συμβούλιο Αρχηγών Συστημάτων που κάναμε, μετά την ανάδειξή μου, η Περιφέρειά μας θα προχωρήσει άμεσα στη διοργάνωση του Προπαρασκευαστικού Κύκλου (Εκπαιδευτικές Ενότητες Α1 Προσκοπισμός, Α2. Παιχνίδι-Τραγούδι, Α3. Οργάνωση – Δiοίκηση Σ.Ε.Π. και η Ευέλικτη Εκπαίδευση και Α4 Προσκοπική Τεχνική) της νέας μορφής Ευέλικτης Εκπαίδευσης του Σ.Ε.Π. (μέχρι πρότινος Αρχική Σχολή Προσκοπική Τεχνική).

Σύμφωνα με το νέο μοντέλο ευέλικτης εκπαίδευσης, οι Α.Σ. θα πρέπει να υποβάλετε τα εκπαιδευτικά πλάνα των βαθμοφόρων σας, μετά από συνεννόηση μαζί τους. Για να διευκολύνουμε την διαδικασία και για να εξετάσουμε πιθανά ζητήματα της διαδικασίας, αυτή την πρώτη φορά θα περάσουμε εμείς τα εκπαιδευτικά πλάνα των βαθμοφόρων.

Θα θέλαμε από εσάς να δηλώσετε, μέχρι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, τα ονόματα και τα Α.Μ. των βαθμοφόρων σας οι οποίοι θα θέλατε να συμμετάσχουν σε αυτόν τον Κύκλο Εκπαίδευσης στην παρακάτω φόρμα ή πατώντας εδώ. Ημερομηνίες θα ορισθούν σύντομα μόλις υπάρξει εικόνα για τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά βάσει του μέχρι τώρα προγραμματισμού, πρόκειται για δύο απογεύματα καθημερινής (θεωρητικό), ένα πρωινό Σαββάτου ή Κυριακής (θεωρητικό) και για ένα Σαββατοκύριακο (εκδρομή-προσκοπική τεχνική).

Όπως γίνεται και μέχρι τώρα για τις εκπαιδεύσεις του Σ.Ε.Π., απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των βαθμοφόρων στην εκπαίδευση είναι να έχουν ενεργή εντολή διοίκησης και να είναι απογεγραμμένοι για την τρέχουσα περίοδο.

Σύντομα, θα υπάρξει συνάντηση στην οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το νέο μοντέλο εκπαίδευσης του Σ.Ε.Π..

Η Περιφέρειά μας ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και είμαι σίγουρος ότι και αυτή την φορά θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη νέα πρόκληση.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *