Αγ. Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/16

 

ΠΡΟΣ: Τους Α.Σ. της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Εφόρους Π. Ε. Αν. Αττ., Μέλη Ε.Κ.Σ. Συστημάτων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Θέμα: Πρόσκληση για σύσταση Ε.Κ.Σ. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Όπως γνωρίζετε, για την εύρυθμη λειτουργία κάθε Κλιμακίου, απαιτείται απαραίτητα η λειτουργία Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.).

Η βοήθεια που δίνει η Ε.Κ.Σ. είναι εξαιρετικά σημαντική στα ζητήματα που έχουν σχέση με την εξωτερική προβολή του προσκοπικού έργου και φυσικά την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων που χρειάζονται για να υποστηρίξουν το Προσκοπικό Παιχνίδι, ειδικά ενόψει της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που όλοι μας βιώνουμε.

Όπως αναφέρεται και στο 3ετές πλάνο δράσης της Π.Ε. προχωράμε στην αναδιοργάνωση και ανασύσταση της Ε.Κ.Σ. της Περιφέρειάς μας.

Για αυτό ζητώ τη συμβολή σας απευθύνοντας κάλεσμα για σύσταση νέας Ε.Κ.Σ. σε:

  • Γονείς ή κηδεμόνες των μελών των Προσκοπικών Τμημάτων,
  • Φίλους του Προσκοπισμού,
  • Καθώς και σε νυν ή πρώην μέλη των Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων σας.

Τα μέλη της Επιτροπής αυτής και σε συνεργασία μαζί μου αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους Εφόρους, θα αναλάβουν να ενισχύσουν ηθικά και υλικά το έργο των Συστημάτων της Π.Ε. μας, να δράσουν συμβουλευτικά προς τις Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων καθώς και να συμβάλουν στη διαχείριση του Κατασκηνωτικού Κέντρου Σουνίου.

Παρακαλώ για την ενημέρωση όσων θεωρείτε ότι μπορούν να αποτελέσουν μέλη της νέας Ε.Κ.Σ. και να επικοινωνήσετε μαζί μου για αυτό το ζήτημα μέχρι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2016.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *