Αγ. Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/16

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κλάδου Ανιχνευτών και Α.Σ της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Περιφερειακές Εφορείες Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

Θέμα: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης επειγόντων καταστάσεων για βαθμοφόρους

 

Αγαπητοί μου,

Ο κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειας μας, διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα: «Πρώτες βοήθειες και αντιμετώπιση επειγόντων καταστάσεων για βαθμοφόρους» στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης που εφαρμόζει η Περιφέρεια μας.

Το σεμινάριο αυτό αφορά βαθμοφόρους του κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε. αλλά και βαθμοφόρους άλλων κλάδων και άλλων Περιφερειών. Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στο να βοηθήσει τους βαθμοφόρους, εν όψει των καλοκαιρινών μεγάλων δράσεων υπαίθρου και κατασκηνώσεων, να είναι περισσότερο έτοιμοι να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά. Η ανάγκη αυτή είναι επιτακτική και ο τομέας της ασφάλειας ύψιστη προτεραιότητα για τους βαθμοφόρους. Έτσι ετοιμάζουμε ένα σεμινάριο από επαγγελματίες υγείας, αλλά και βαθμοφόρους, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των βαθμοφόρων.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στα γραφεία της Περιφερειακής Εφορείας Αν. Αττικής στην Αγία Παρασκευή (Θεμιστοκλέους 43 & Σπάρτης 8-10, πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη) από τις 20:00 έως τις 23:00.

Παρακαλούμε, για την καλύτερη προετοιμασία όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος, όπως ενημερώσετε για την συμμετοχή σας, στο e-mail του κλάδου anixn@peanattikis.org ή τον Αναπληρωτή Έφορο του κλ. Ανιχνευτών της Π. Ε. Αν. Αττικής, Γεωργόπουλο Ιωάννη στο τηλ 6973388213.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *