Αγ. Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/16

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους βαθμοφόρους της Π. Ε. Αν. Αττικής

ΚΟΙΝ: Βοηθό Γενικό Έφορο για την Αττική, Ε.Κ.Σ Συστημάτων & Π.Ε. Αν. Αττικής

 

Θέμα: Συνάντηση Βαθμοφόρων Π. Ε. Αν. Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης βαθμοφόρων της Π. Ε Αν. Αττικής το Σαββατοκύριακο 08 και 09 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στην Βραυρώνα Αττικής.

Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα μας προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή μέσω μιας σειράς παροχών, κάνοντας χρήση πισίνας, έχοντας πρόσβαση στην παραλία και μέσα από πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως 5×5, basket, beach volley, tennis, ping-pong κ.α… (Ετοιμάστε τις ομάδες σας για μίνι τουρνουά!)

Στο διήμερό μας θα έχουμε την ευκαιρία:

  • Να γνωριστούμε καλύτερα,
  • Να ξεκουραστούμε μετά τις κατασκηνώσεις και να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει της νέας προσκοπικής χρονιάς, και
  • Να οργανώσουμε και να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας για τη χρονιά που έρχεται.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 45,00€/άτομο για διανυκτέρευση σε τρίκλινο δωμάτιο και 50,00€/άτομο για διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνονται:

  • Το δείπνο του Σαββάτου (μπουφές),
  • Το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής (μπουφές),
  • Δύο (2) coffee break (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί) και
  • Το αναμνηστικό της συνάντησης.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: τα μεταφορικά έξοδα και το γεύμα του Σαββάτου (για όσους επιθυμούν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για το γεύμα του Σαββάτου – μπουφές με μία αντίστοιχη επιβάρυνση των 16,00€).

Για όσους δεν θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μόνο την Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια της Π. Ε. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20,00€/άτομο συμπεριλαμβανομένου του γεύματος και του αναμνηστικού της δράσης.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τελειώσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (άμεσα θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης). Το ξενοδοχείο βρίσκεται 14 χλμ από την έξοδο Μαρκοπούλου της Αττικής Οδού, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο και μέσω της λεωφορειακής γραμμής του ΟΑΣΑ (304) Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (Βραυρώνα), η οποία τερματίζει στην είσοδο του ξενοδοχείου και αναχωρεί από το σταθμό του μετρό Νομισματοκοπείο.

Με μέριμνα των Α.Σ., το συνημμένο έντυπο συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο και να καταβληθεί το κόστος συμμετοχής, μέχρι και την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με καταβολή του ποσού στον λογαριασμό της περιφέρειας (ALPHA BANK, IBAN – GR24 0140 3620 3620 0210 1067 866, Δικαιούχος λογαριασμού: Σ.Ε.Π.), αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας και του εντύπου συμμετοχής στο παρακάτω e-mail: dioik@peanattikis.org. Οι καταθέσεις θα γίνονται ανά Σύστημα και πρέπει να αναγράφεται ως παρατήρηση το «Σύστημα» και «Συνάντηση Ανατολικής» π.χ. 2ο Σ/Π Κηφισιάς Συν. Ανατολικής
  2. Κατόπιν συνεννόησης στην έδρα της Περιφέρειας (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) όπου θα καταβάλλονται τα χρήματα και η συγκεντρωτική δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων της Περιφέρειας να συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην κάλυψη του κόστους συμμετοχής των βαθμοφόρων μας.

Η συνάντηση βαθμοφόρων της Π. Ε. είναι ένας θεσμός που καλλιεργεί το πνεύμα της Περιφέρειας, δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας και επιτρέπει την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων σχετικά με την Κίνηση που υπηρετούμε.

Για αυτό σας καλώ όλους να δηλώσετε συμμετοχή και να ξεκινήσουμε μαζί τη νέα προσκοπική χρονιά γεμάτοι όρεξη και δύναμη.

 

 Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *