ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.  ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγία Παρασκευή: 04 / 11 / 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  28

ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη των Ε.Κ.Σ, της Π.Ε.  Ανατ. Αττικής

ΚΟΙΝ:  Αρχηγούς Συστημάτων, Επιτελείο Π.Ε

ΘΕΜΑ: Συνάντηση ενημέρωση, για οικονομικά και διαχειριστικά θέματα, μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.), Π.Ε.  Ανατ. Αττικής. 

Αγαπητοί μου,

Έχει διαπιστωθεί, ότι κατά καιρούς, όλα τα Συστήματα έχουν προβληματισμούς πάνω σε οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που τα απασχολούν, και που καλούνται να τα αντιμετωπίσουν.

Σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και διευκόλυνσης αντιμετώπισης τέτοιων θεμάτων, σας ανακοινώνουμε, την πραγματοποίηση συνάντησης – ενημέρωσης Μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ) της Π.Ε Ανατ. Αττικής, για οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που απασχολούν τα Συστήματα της Περιφέρειάς μας.

Στην συνάντηση – ενημέρωση θα συζητηθούν θέματα όπως:

  • Οικονομική λειτουργία Συστημάτων.
  • Λειτουργία και παρακολούθηση e-finance.
  • Δράσεις με οικονομικό αντικείμενο.
  • Παρακολούθηση και τήρηση υλικού Συστήματος.
  • Τραπεζικοί λογ/σμοί, τήρηση και παρακολούθηση.
  • Δωρεές – επιχορηγήσεις.
  • Λοιπά οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που απασχολούν τα Συστήματα.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στα Βριλήσσια, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Υμηττού και Λυκαβηττού – η Υμηττού έχει είσοδο από την Λεωφ. Πεντέλης), σε αίθουσα του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων.  Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 13:00.

 

Στην συνάντηση, κρίνεται αναγκαίο να είναι παρόντες, τουλάχιστον οι Πρόεδροι και οι ταμίες των Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων της Περιφέρειας.  Μπορούν βεβαίως να παραστούν και λοιπά μέλη των Ε.Κ.Σ..  Είναι επίσης απαραίτητο, να είναι παρόντες οι Αρχηγοί Συστήματος (Α.Σ.) ή σε περίπτωση απουσίας τους ο Υπαρχηγός Συστήματος (Υ.Σ.).    

Παρακαλούνται οι Α.Σ όπως ενημερώσουν τα μέλη των Επιτροπών τους και δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 10/11/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ac.aat@sep.org.gr

Σας περιμένουμε όλους.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *