Αθήνα 11/1/2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/06

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών

Αγαπητοί μου,

η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τον Κλάδο Ανιχνευτών της Γενικής Εφορείας, οργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο την Κυριακή 22/01/2006 (9.00–19.00). Το εργαστήρι θα έχει θέμα: «Η Τεχνική της Παρουσίασης» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου (Οδηγίες Προορισμού: Οδός: Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ζωγράφου, μετά το Γουδί, στο φανάρι της Κατεχάκη όπως ανεβαίνετε στρίβετε δεξιά για Ζωγράφου και στο 1ο φανάρι αριστερά, κατευθύνεστε προς το κτίριο Διοίκησης – Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.)

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν Ανιχνευτές απ’ όλες τις Κοινότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής. Η Παρακολούθησή του θα γίνει μόνο με Προσκοπικό μαντήλι. Τους Ανιχνευτές θα συνοδεύουν υποχρεωτικά Βαθμοφόροι από τις Κοινοτητές τους. Οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν στις δαπάνες του εργαστηρίου με το ποσό των 10 € και θα φέρουν μαζί τους απαραίτητα φακό κεφαλής και σακίδιο κορυφής για τις ανάγκες του εργαστηρίου .

Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών θα είναι 50. Αν οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περισσότερες θα γίνουν δεκτοί 4-5 Ανιχνευτές από κάθε Κοινότητα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μανώλη Άγριο, στο e-mail (magrios@otenet.gr.) μέχρι την Τετάρτη 18/01/06.

Επίσης καλούνται να συμμετέχουν στο εργαστήριο όλοι οι Βαθμοφόροι του κλάδου Ανιχνευτών που δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν, ώστε μελλοντικά να μπορούν να πραγματοποιούν ελκυστικές παρουσιάσεις συνθέσεως . Η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία γιατί η Παρουσίαση στην Κοινότητα Ανιχνευτών, αποτελεί ένα από τα βασικότερα παιδαγωγικά εργαλεία.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *