Αθήνα 13/3/2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/06

 

ΠΡΟΣ: Ομάδες Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής,Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2006

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του ετησίου προγράμματός της και μετά από απόφαση των βαθμοφόρων του κλάδου Προσκόπων, η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής, οργανώνει μονοήμερη συνάντηση ενωμοτιών την Κυριακή 7/05/2006 (9.00–18.00).

Η μονοήμερη αυτή συνάντηση ενωμοτιών θα έχει ναυτικό χαρακτήρα και αποτελεί ένα μεγάλο παιχνίδι προσανατολισμού (Ναυτικό Orienteering) με ναυτοπροσκοπικές λέμβους. Το παιχνίδι αυτό θα έχει τη μορφή που έχει ένα κυνήγι θησαυρού και θα αποτελείται από διάφορους σταθμούς τόσο μέσα στη θάλασσα όσο και εκτός, όπως για παράδειγμα πίστα αναρρίχησης, τοξοβολία, ραπέλ, λαβύρινθο με βαρκάκια, γέφυρες μαϊμούς, flying fox, κουίζ, ποδήλατα, σκυταλοδρομικά παιχνίδια, κωπηλασία με ναυτοπροσκοπικές λέμβους και πολλούς ακόμη.

Η συνάντηση θα έχει θέμα σχετικό με την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου που είναι την ημέρα αυτή (Κυριακή 7 Μαΐου) και το σύνθημά μας: «Χαμογελάτε είναι προσκοπικό». Θα πραγματοποιηθεί στον ευρύτερο χώρο της Μαρίνας Δέλτα στο Φάληρο.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (κόστος συμμετοχής, πρόσβαση στο χώρο, δήλωση συμμετοχής, γράμμα προς την ενωμοτία και διαφημιστική αφίσα της συνάντησης) θα δοθούν στους αρχηγούς των Ομάδων από την Έφορο Κλάδου μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Έφορο Κλάδου Προσκόπων Χριστίνα Τσαπέπα τηλ. 6977-406604.

Ελάτε λοιπόν να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί μια ιδέα που έγινε θεσμός στον Κλάδο Προσκόπων της Περιφέρειάς μας, τις συναντήσεις των ενωμοτιών.

Χαμογελάτε, είναι προσκοπικό!!!

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *