23/1/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6/08

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών

Αγαπητοί μου,

O Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, οργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο την Κυριακή 10/02/2008, 13:0017:00. Το εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Αβέρωφ 12, Αθήνα) θα έχει θέμα:

«Γνωριμία με τις Κουζίνες όλου του Κόσμου»

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα εξειδικευμένος στον τουριστικό – ξενοδοχειακό – γαστρονομικό χώρο. Λειτουργεί με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού για να παρέχει ξενοδοχειακή και τουριστική εκπαίδευση στη χώρα μας και έχει εκπαιδευτικές συνεργασίες με Σύγχρονα εργαστήρια Επαγγελματικής Μαγειρικής ξενοδοχειακών προδιαγραφών, κατάλληλα διαμορφωμένα για διδασκαλία.

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν Ανιχνευτές απ’ όλες τις Κοινότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μόνο με Προσκοπικό Μαντήλι. Τους Ανιχνευτές θα συνοδεύουν υποχρεωτικά Βαθμοφόροι από τις Κοινότητες τους. Οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν στις δαπάνες του εργαστηρίου με το ποσό των 5 €.

 Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν: η Τέχνη της Μαγειρικής, Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής, Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, ,Σπεσιαλιτέ Ξένων Χωρών και στο τέλος θα δημιουργή-σουν και τα δικά τους φαγητά. Οι νέοι και οι νέες που επιθυμούν να επιδοθούν στην τέχνη της μαγειρι-κής πρέπει να αγαπούν το καλό φαγητό και τις πλούσιες γεύσεις και να διαθέτουν φαντασία και δημιουργικότητα. 

Οι  Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα από κάθε Κοινότητα στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών  Μανώλη Άγριο, στο email (magrios@otenet. gr.) έως την Δευτέρα 04/02/2008. Λόγω της ζήτησης του εργαστηρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα κλείσει στην συμμετοχή των 40 Ανιχνευτών .

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

«Γνωριμία με τις Κουζίνες όλου του Κόσμου»

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

 

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

1

 

 

 

2

 

 

 

3

 

 

 

4

 

 

 

5

 

 

 

6

 

 

 

7

 

 

 

8

 

 

 

9

 

 

 

10

 

 

 

 

    Ο Αρχηγός Κοινότητας                               Ο Τοπικός Έφορος

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *