Αθήνα  4/1/2008

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/08

     

ΠΡΟΣ :   Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί µου,

 

Η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμμα-τός της, οργανώνει το «Πανόραμα Μεγάλων Ανιχνευτικών Δράσεων Υπαίθρου».

Το «Πανόραμα» έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού πραγματοποιείται για 8η φορά και έχει σκοπό να αποτελεί πηγή ιδεών για καλοκαιρινές Μεγάλες Δράσεις Υπαίθρου των Κοινοτήτων, και χειμερινές εκδρομές για πρωτότυπα προγράμματα δραστηριοτήτων, για έρευνα και προσφορά. Σκοπεύει ακόμη να αξιοποιεί το «εργαλείο» της παρουσίασης και να αναδεικνύει την σπουδαιότητα της Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου μέσα στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα σαν επιστέγασμα της ετήσιας συνολικής προσπάθειας των Ανιχνευτών. Τέλος, προάγει τις δυνατότητες συνεργασίας των Κοινοτήτων ώστε να μην υπάρξει Κοινότητα που δε θα μπορέσει να πραγματοποιήσει Μεγάλη Δράση.

Στο «Πανόραμα» καλούνται οι Ανιχνευτές που πραγματοποίησαν θερινή  ή χειμερινή Μεγάλη Δράση ή Εκδρομή, να την παρουσιάσουν σε ευρύ κοινό και έτσι να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις και πληροφορίες με όλους εμάς συμπαραστάτες τους .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008, 10:00-15:00 στην αίθουσα  «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Χολαργού (Περικλέους 55).

Η παρουσίαση κάθε Κοινότητας, μπορεί να περιλαμβάνει: παρουσίαση διαφανειών (power point) μέσω data projector, κείμενα, μουσικά θέματα και κολάζ με φωτογραφίες και δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 λεπτά.

Δηλώσεις συμμετοχής από τους ΑΚΑ στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μανώλη Άγριο έως τις 27 Ιανουαρίου, στo 6977071220 και magrios@otenet.gr .

Το «Πανόραμα» καλούνται να παρακολουθήσουν όλες οι Κοινότητες Ανιχνευτών, οι γονείς των Ανιχνευτών, βαθμοφόροι και πρόσκοποι άλλων τμημάτων, όποιος άλλος επιθυμεί.

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος  Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *