Αθήνα  1/1/2008

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01/08

     

ΠΡΟΣ :   Όλους τους Βαθμοφόρους

Αγαπητοί µου,

 

Μια χρονιά πέρασε κι έφυγε, αφήνοντάς μας ανάμικτα συναισθήματα. Ικανοποίηση για όσα πετύχαμε. Προβληματισμό για όσα δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας.

Αναμφισβήτητα, ένα από τα κυρίαρχα γεγονότα της χρονιάς που έφυγε ήταν οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού, με τις πολύ σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, αλλά και η τεράστια προσφορά των βαθμοφόρων μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και στους πυροπαθείς.

Στις 28 Δεκεμβρίου βρέθηκα σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας στον Πύργο, για να τιμηθούν οι εθελοντές που πρόσφεραν βοήθεια στην Ηλεία, κατά τη μεγάλη αυτή δοκιμασία. Οι ευχαριστίες που άκουσα από το Νομάρχη, τον Επίσκοπο, τους Βουλευτές και όλους τους Ηλείους, ανήκουν σ’ εσάς, που με διάφορους τρόπους προσφέρατε βοήθεια, όπως το καθήκον μας ορίζει.

Μια νέα χρονιά ξεκινάει, με νέα όνειρα και ελπίδες. Ας ελπίσουμε ο νέος χρόνος να μας φέρει χαρές και να μειώσει τη δυστυχία και τα προβλήματα στον κόσμο. Ας προσπαθήσουμε μέσα στο 2008 να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Ας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βοηθήσουμε και πάλι όποιον έχει ανάγκη. Μην ξεχάσουμε ότι το δίσεκτο 2008 πρέπει να κάνουμε 366 (τουλάχιστον) καλές πράξεις.

Αγαπητοί φίλοι, το επιτελείο της Περιφέρειας και εγώ σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2008.

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Άγγελος  Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *