10 Ιανουαρίου 2008 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/08

     

ΠΡΟΣ :   Όλους τους Βαθµοφόρους


Αγαπητοί µου,

Στα  πλαίσια  του    Εκπαιδευτικού  Προγράµµατος 2008   της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής  και  σε εφαρµογή του Κανονισµού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθµοφόρων, ανακοινώνεται ότι θα πραγµατοποιηθεί Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων στις 16 και 17 Φεβρουαρίου  2008    στο χώρο του 1ου Συστήματος Χολαργού και στον Υμηττό. Στη Σχολή µπορούν να συµµετά-σχουν Βαθµοφόροι που έχουν  Εντολή  Διοικήσεως και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιµάκια  τους για το έτος 2007. Κάθε εκπαιδευόµενος θα συµβάλλει στις δαπάνες της Σχολής µε το ποσό των €25,00.  

Αιτήσεις συµµετοχής,  σωστά συµπληρωµένες και υπογεγραµµένες και µε το ποσό των €25,00  θα πρέπει να φθάσουν ιεραρχικά στην Π.Ε. Αν. Αττικής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6/2/2008. Αρχηγός της Σχολής θα είναι ο Εκπαιδευτής κ. Δημήτριος Μανίκης.

Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή αυτή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και τηλεφωνικά για τη συµµετοχή  τους και τις λοιπές λεπτοµέρειες (εφόδια, υλικά κλπ).

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστηµάτων να ενηµερώσουν το ταχύτερο δυνατόν τους Βαθµοφόρους, σχετικά µε τη λειτουργία της Σχολής αυτής. Επίσης παρακαλούνται οι ΕΚΣ να ενισχύσουν όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν τη  Σχολή.

Οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν στη Σχολή μπορούν να προετοιμαστούν για τη Σχολή στα σεμινάρια γνώσεων προσκοπικής τεχνικής που θα λειτουργήσουν την Κυριακή 10/2/08 από τις 16.00 μέχρι 20.00 στο χώρο του 1ου Συστήματος Χολαργού με αντικείμενα: Χάρτης-τοπογραφία, Α’ Βοήθειες-υγιεινή, Κόμποι-συνδέσεις και Επικοινωνία. Τα σεμινάρια αυτά μπορεί να παρακολουθήσει και όποιος άλλος Βαθμοφόρος επιθυμεί. Θα ακολουθήσει η προσυνάντηση για τη Σχολή.

    

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς

 

Άγγελος Καραμάνης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *