Αγ. Παρασκευή, 15/6/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/09

 

ΠΡΟΣ: Α.Σ. Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Βιβλίο Εκατονταετίας

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν από τη Γενική Εφορεία για τον εορτασμό της 100ετίας της Προσκοπικής Κίνησης στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνεται και η έκδοση ενός βιβλίου.

Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε σε αυτό το βιβλίο σκέψεις και απόψεις σημαντικών προσωπικοτήτων που έζησαν την προσκοπική κίνηση και αποτελούν ένθερμους υποστηρικτές της και που θα πρέπει να ανήκουν, πλην της πολιτικής σκηνής, σε ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας: Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Συγγραφείς, Ποιητές, Ζωγράφοι, Γλύπτες, Σκηνοθέτες, Ηθοποιοί, Συνθέτες, Τραγουδιστές, Μουσικοί, Μαέστροι, δημοσιογράφοι & εκπρόσωποι οργανισμών και μη κερδοσκοπικών φορέων. Με τους πολιτικούς θα υπάρξει ξεχωριστή επικοινωνία από ειδική ομάδα που έχει ορίσει το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.

Παρακαλούμε όπως μας υποδείξετε τέτοιους ανθρώπους που έχουν περάσει από το Σύστημά σας οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν αυτές τις προδιαγραφές και θα ήθελαν να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη και εμπειρία για το όραμα, τα ιδεώδη και τις αξίες της Προσκοπικής Κίνησης. Είμαστε βέβαιοι ότι με την υποστήριξή σας θα έχουμε μία εξαιρετική έκδοση η οποία θα αποτυπώνει την άποψη του ελληνισμού για την πολυετή προσφορά του προσκοπισμού και θα αποτελέσει σημαντικό τεκμήριο για το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Παρακαλούμε να αποστείλετε γραπτώς, το αργότερο μέχρι τις 15/7/2009, τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας, στον Έφορο Διοίκησης της Π. Ε. Αν. Αττικής, Αναστάση Λώζο (email: lozosa@yahoo.com), εφόσον λάβετε τη συγκατάθεσή τους για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *