Αγ. Παρασκευή, 15/6/2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/09

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους βαθμοφόρους Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Υποδομές Κατασκηνωτικού Κέντρου Σουνίου

 

Αγαπητοί μου,

Η Περιφέρεια Αν. Αττικής στην προσπάθειά της για την βελτίωση των υποδομών του Κατασκηνωτικού Κέντρου Σουνίου ζητεί την αρωγή σας, καλώντας σας να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας το πρωί της Κυριακής 28-6-2009 σε μια σειρά από εργασίες που έχουν προγραμματιστεί.

Ώρα συγκέντρωσης μας θα είναι στις 10:00 στο Σούνιο και θα πρέπει να έχουμε μαζί ρούχα εργασίας (όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί και ρούχα παραλίας)

Όσοι από εσάς έχουν αλυσσοπρίονο η βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό, παρακαλούνται να τα φέρουν καθώς θα διευκολύνουν ιδιαίτερα το έργο μας. Μετα το πέρας των εργασιών θα ακολουθήσει μπάνιο στη θάλασσα με αθλοπαιδιές και πλούσιο γευμα προσφορά της Περιφέρειας Αν. Αττικής.

Δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται να αποσταλλούν στους Γιώργο Γρηγόρη, Π.Ε. Αν. Αττικής (email: georgegrigoris@yahoo.com, τηλ. 6936521422) και Δημήτρη Μανίκη, Εφ. Ανάπτυξης (email: dmanikis@otenet.gr, τηλ. 6932 579472) μέχρι την Τετάρτη 24/6/09.

Σας υπενθυμίζω ότι η στήριξή σας θα διευκολύνει, μεταξύ άλλων, πολλά Προσκοπικά τμήματα στις προγραμματισμένες δράσεις τους στο κατασκηνωτικό μας κέντρο αυτό το καλοκαίρι. Ευελπιστώ στην συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *