Αθήνα  15/1/2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  02/09

 

Προς : Αρχηγούς Ομάδων Προσκόπων Π.Ε.

 

ΘΕΜΑ: Διαγωνισμός Γωνιάς Ενωμοτίας

 

  Αγαπητοί αδερφοί,

 

Στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης των Ενωμοτιών, ο Κλάδος Προσκόπων της Π.Ε. διοργανώνει διαγωνισμό γωνιάς Ενωμοτίας.

  Η χρονική διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τέλος  Μαρτίου 2009 και η βράβευση των Ενωμοτιών θα γίνει στη διήμερη συνάντηση Ενωμοτιών της Περιφέρειας.

  Όποια Ενωμοτία επιθυμεί, θα δηλώσει συμμετοχή συμπληρώνοντας το δελτίο συμμετοχής που επισυνάπτεται και θα το στείλει στην Π.Ε. μαζί με 2 ή περισσότερες φωτογραφίες, που θα δείχνουν: α) τη γωνιά της και β)τη γωνιά της με όλους τους Προσκόπους της Ενωμοτίας καθισμένους σ’ αυτήν (οι φωτογραφίες αν δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να έχουν τυπωμένη πάνω τους την ημερομηνία λήψης).

  Προσοχή! Ο διαγωνισμός είναι Ενωμοτιακός. Αυτό σημαίνει πως όποια Ενωμοτία  θέλει, από οποιαδήποτε Ομάδα, μπορεί να συμμετάσχει, ανεξάρτητα αν οι άλλες Ενωμοτίες της ίδιας Ομάδας δεν συμμετέχουν.

  Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

-Καλύτερη διακόσμηση γωνιάς

-Καλύτερη επίπλωση γωνιάς

-Πρωτότυπη διακόσμηση γωνιάς

-Καλύτερη γωνιά σε Προσκοπική Τεχνική

-Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη γωνιά (για νέες Ενωμοτίες)

-Καλύτερη γωνιά σε χρήση φυσικών υλικών

  Όλες οι Ενωμοτίες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και οι Ενωμοτίες που θα βραβευτούν (Α΄, Β΄, Γ΄ βραβείο σε κάθε κατηγορία) θα λάβουν και κάποιο Προσκοπικό δώρο.

  Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από Βαθμοφόρους της Π.Ε. Ανατ. Αττικής, θα αξιολογήσει τις συμμετοχές των Ενωμοτιών από τις φωτογραφίες και, αν χρειαστεί, θα περάσει να δει από κοντά γωνιές που είναι υποψήφιες για βραβείο.

Ακολουθεί αναλυτικός φάκελος Ενωμοτίας με δελτίο συμμετοχής στο διαγωνισμό. Ευελπιστώ στη συμμετοχή όλων των Ενωμοτιών της Περιφέρειάς μας.

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *