Αθήνα 10η Ιανουαρίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01/10

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Αποκριάτικο πάρτυ κοινοτήτων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί µου,

Ο Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός του, οργανώνει το 1ο Αποκριάτικο Πάρτυ Κοινοτήτων.

Το πάρτυ, έχει σαν σκοπό την αλληλογνωριμία των Ανιχνευτών και Κοινοτήτων της Περιφέρειάς μας μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα ψυχαγωγικού χαρακτήρα που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα ενθουσιάσει όλους τους συμμετέχοντες. Τα έσοδα από την ψυχαγωγική εκδήλωση και πρωτοβουλία του Κλάδου Ανιχνευτών, θα διατεθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του κατασκηνωτικού κέντρου Σουνίου της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Το αποκριάτικο πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στην εστία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Γαλατσίου (Πίσω από το Δημαρχείο Γαλατσίου, Αρχιμήδους & Γαλατσίου – οδηγίες πρόσβασης στην εγγραφή στο ημερολόγιο) το Σάββατο 06/02/2010 με ώρα προσέλευσης 20:00. Η είσοδος στο πάρτυ θα είναι αποδεκτή μόνο με αποκριάτικη στολή.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Εγγραφή κοινοτήτων
  • Παρουσίαση Καρναβαλικών αρμάτων Κοινοτήτων
  • Παιχνίδι γνωριμίας
  • Διαγωνισμός αποκριάτικων στολών
  • Live από συγκροτήματα κοινοτήτων

Η ατομική οικονομική συμμετοχή για κάθε Ανιχνευτή και Βαθμοφόρο έχει οριστεί στα 10 € και περιλαμβάνει την κατανάλωση 2 αλκοολούχων ποτών αυστηρά. Τα πιθανά έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση θα διατεθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του κατασκηνωτικού κέντρου Σουνίου της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Δηλώσεις συμμετοχής από τους ΑΚΑ και οποιονδήποτε Βαθμοφόρο της Π.Ε. στον Υπεύθυνο Βαθμοφόρο της διοργάνωσης και Αρχηγό της 2ης Κοινότητας Ψυχικού Κώστα Κλίτσα (6944220784, klitsaskostas@gmail.com) και κοινοποίηση στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μανώλη Άγριο έως τις 15 Ιανουαρίου στο magrios@ontelecoms.gr.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *