ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αθήνα 26η Μαίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19/10

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Συστημάτων, Τοπικούς Εφόρους

ΚΟΙΝ: Ε. Π. Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Εργασίες Κ.Κ. Σουνίου

Αγαπητοί μου,

Η Περιφέρεια Αν. Αττικής στην προσπάθειά της για την βελτίωση των υποδομών του Κατασκηνωτικού Κέντρου Σουνίου ζητεί την αρωγή σας, καλώντας σας να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας το Σαββατοκύριακο 29-30/05/2010 σε μια σειρά από εργασίες που έχουν προγραμματιστεί. Τέτοιες θα είναι:

Α) Σκαπανικές (συντήρηση ξύλινων κατασκευών, κατασκευή δύο ιστών, βερνίκωμα τραπεζοπάγκων)

Β) Πυροπροστασίας (έλεγχος και βάψιμο πυροσβεστικών φωλεών και μέσων πυρασφάλειας (αυλοί, μάνικες, φτυάρια, κλπ)

Γ) Κηποτεχνικές (κόψιμο ξερών δέντρων και τακτοποίηση ξύλων, ξελάκκωμα, κλάδεμα και πότισμα δένδρων και φυτών)

Δ) Λοιπές εργασίες.

Ώρα συγκέντρωσης μας θα είναι στις 10:00 στο Σούνιο και θα πρέπει να έχουμε μαζί ρούχα εργασίας (όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί και ρούχα παραλίας). Τα γεύματα που θα προσφερθούν θα είναι προσφορά της Περιφέρειας ενώ όσοι/ες το επιθυμούν, μπορούν να διαμείνουν δωρεάν στο Κέντρο.

Όσοι από εσάς έχουν αλυσοπρίονο, ηλεκτρικά τριβεία, τρυπάνια, μπαλαντέζες και πλάνες παρακαλείσθε θερμά να τα φέρετε καθώς θα διευκολύνουν ιδιαίτερα το έργο μας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνουν οι: Γιώργος Γρηγόρης, Π.Ε. Αν. Αττικής (τηλ. 6936521422) και Δημήτρης Χρονόπουλος, Αρχηγός Κ.Κ. Σουνίου (τηλ. 6945132259) μέχρι την Πέμπτη 27/5/2010..

Σας υπενθυμίζω ότι η στήριξή σας θα διευκολύνει, μεταξύ άλλων, πολλά Προσκοπικά τμήματα στις προγραμματισμένες δράσεις τους στο κατασκηνωτικό μας κέντρο αυτό το καλοκαίρι και θα εξοικονομήσει πολύτιμους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών του Κέντρου. Ευελπιστώ στην συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *