Αθήνα 22 Νοεμβρίου 2009

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 50/09

 

Προς: Βαθμοφόρους Αγελών, Αρχηγούς Συστημάτων, Τοπικούς Εφόρους

Κοιν.: Εφορεία Περιοχής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα «Οι Ερασιτεχνικές Ασχολίες στην Αγέλη»

 

Αγαπητοί μου,

O Κλάδος Λυκοπούλων της Περιφέρειάς μας, σε εφαρμογή του προγραμματισμού για το έτος 2009-10 και στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης, διοργανώνει ένα ακόμη σεμινάριο για τους Βαθμοφόρους των Αγελών την Κυριακή 6/12/2009 10/01/2010 (17.30–20.00). Το σεμινάριο θα έχει θέμα: «Οι Ερασιτεχνικές Ασχολίες στην Αγέλη» και θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ν. Ψυχικού, Αλ. Παπαναστασίου 21 (οδηγίες πρόσβασης στην εγγραφή του ημερολογίου).

Στη συνάντηση αυτή οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν:

  • Μια Ειδική Συγκέντρωση Ερασιτεχνικής Ασχολίας
  • Πως διαφημίζονται-προωθούνται στα Λυκόπουλα οι Ερασιτεχνικές Ασχολίες
  • Πως ένα Λυκόπουλο ετοιμάζει την παρουσίαση μιας Ερασιτεχνικής Ασχολίας

Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες αλλαγές όσον αφορά το νέο σήμα του Κατασκηνωτή, τα Αστέρια και το Χρυσό Λυκό.

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Βαθμοφόροι του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας και ειδικά αυτοί που δεν έχουν παρακολουθήσει Σχολή Βασικής εκπαίδευσης του Κλάδου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα στο e-mail του Κλάδου Λυκοπούλων, luk_an@hotmail.com μέχρι την Πέμπτη 3/12/09. Παρακαλώ να τηρήσετε την παραπάνω προθεσμία ώστε να γίνει καλύτερα η προετοιμασία του σεμιναρίου. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει με προσκοπική μαντήλι.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *