Αθήνα 14η Φεβρουαρίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/10

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Α.Σ. και Τ.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε. Π. Αττικής, Περιφέρειες Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Νότιας Αττικής, Σαρωνικού

 

ΘΕΜΑ: Δράση Κλάδου Λυκοπούλων

 

Αγαπητοί μου,

Στo πλαίσιo του εορτασμού της εκατονταετίας του Ελληνικού Προσκοπισμού και με αφορμή την Πανελλήνια Δράση του Κλάδου Λυκοπούλων, που θα πραγματοποιηθεί κατά τόπους, η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής θα διοργανώσει μία μονοήμερη δραστηριότητα για της Αγέλες Λυκοπούλων της Περιφέρειας, την Κυριακή 16 Μαΐου 2010.

Η δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στους ενοποιημένους αρχαιολογικούς χώρους του κέντρου της Αθήνας (Ακρόπολη, Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, Αρχαία Αγορά, Κεραμικός & Πνύκα) έχει σκοπό να γνωριστούν oi Αγέλες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι παρέα με Λυκόπουλα από όλη την Ανατολική Αττική γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ζωής των Ελλήνων Προσκόπων.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δραστηριότητα (δηλώσεις συμμετοχής, κόστος συμμετοχής, φάκελος για τους Βαθμοφόρους της Αγέλης καθώς και διαφημιστική αφίσα της δράσης) θα δοθούν στους αρχηγούς Αγελών με επόμενες ανακοινώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση καθώς και για συμμετοχή στην ομάδα εργασίας της δράσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Κώστα Χατζάτογλου (τηλ. 6976610306, e-mail: costas.hatzatoglou@gmail.com).

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σε μία ξεχωριστή δράση ώστε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές που θα χαραχθούν για πάντα στις σκέψεις και τις καρδιές μας.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *