27 Ιανουαρίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07/10

 

ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθµοφόρους

ΚΟΙΝ: Εφ. Περιοχής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Σχολής Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

 

Αγαπητοί µου,

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράµµατος 2010 της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και σε εφαρµογή του Κανονισµού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθµοφόρων, ανακοινώνεται ότι θα πραγµατοποιηθεί Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων στις 20 και 21 Μαρτίου 2010. Στη Σχολή µπορούν να συµµετάσχουν Βαθµοφόροι που έχουν Εντολή Διοικήσεως και έχουν απογραφεί για το έτος 2010. Κάθε εκπαιδευόµενος θα συµβάλλει στις δαπάνες της Σχολής µε το ποσό των €25,00.

Αιτήσεις συµµετοχής, σωστά συµπληρωµένες και υπογεγραµµένες θα πρέπει να αποσταλλούν σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Αν. Αττικής www.peanattikis.org το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4/3/2010. Το ποσό των €25,00 θα πρέπει να αποσταλλεί μέχρι την ίδια ημερομηνία στον λογαριασμό της Π.Ε. Αν. Αττικής (αρ. λογ. 199002101092959 της ALPHA BANK (ονόματα λογαριασμού: Άγγελος Καραμάνης, Μαριάννα Δεδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος). O αρχηγός της Σχολής θα ανακοινωθεί στους εκπαιδευόμενους με νεώτερη ανακοίνωση.

Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή αυτή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και τηλεφωνικά για τη συµµετοχή τους και τις λοιπές λεπτοµέρειες (εφόδια, υλικά κλπ).

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστηµάτων να ενηµερώσουν το ταχύτερο δυνατόν τους Βαθµοφόρους, σχετικά µε τη λειτουργία της Σχολής αυτής. Επίσης παρακαλούνται οι ΕΚΣ να ενισχύσουν όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή.

Οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν στη Σχολή οφείλουν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια γνώσεων προσκοπικής τεχνικής που θα λειτουργήσουν με αντικείμενα: Χάρτης – τοπογραφία, Α’ Βοήθειες – υγιεινή, Κόμποι – συνδέσεις και Επικοινωνία. Τα σεμινάρια αυτά μπορεί να παρακολουθήσει και όποιος άλλος Βαθμοφόρος επιθυμεί. Τα προπαρασκευαστικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28/02/2010 από τις 16.00-20.00 στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγ. Παρασκευής (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Αγ. Παρασκευή).

Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *