Αθήνα 14η Σεπτεμβρίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/10

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: ΕΠ Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

Αγαπητοί µου,

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2010 της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και σε εφαρμογή του Κανονισµού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθμοφόρων, ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί Σχολή Αρχικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2010. Στη Σχολή μπορούν να συμμετάσχουν Βαθμοφόροι που έχουν Εντολή Διοικήσεως και έχουν απογραφεί για το έτος 2010. Κάθε εκπαιδευόμενος θα συμβάλλει στις δαπάνες της Σχολής µε το ποσό των €25,00.

Αιτήσεις συμμετοχής, σωστά συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες θα πρέπει είτε να αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Π.Ε. Αν. Αττικής info@peanattikis.org το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30/9/2010, είτε να παραδοθούν ιδιοχείρως μέχρι την ίδια ημερομηνία στα γραφεία της Π.Ε. Ανατ. Αττικής. Το ποσό των €25,00 θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι την ίδια ημερομηνία στον λογαριασμό της Π.Ε. Αν. Αττικής (αρ. λογ. 199002101092959 της ALPHA BANK (ονόματα λογαριασμού: Άγγελος Καραμάνης, Μαριάννα Δεδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος).

Αρχηγός της Σχολής θα είναι ο αναπληρωτής Έφορος Σχολών Γ.Ε. Μίλτος Φαρμάκης.

Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή αυτή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και τηλεφωνικά για τη συμμετοχή τους και τις λοιπές λεπτομέρειες (εφόδια, υλικά κλπ).

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενημερώσουν το ταχύτερο δυνατόν τους Βαθμοφόρους, σχετικά µε τη λειτουργία της Σχολής αυτής. Επίσης παρακαλούνται οι ΕΚΣ να ενισχύσουν όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή.

Οι Βαθμοφόροι που θα συμμετάσχουν στη Σχολή οφείλουν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια γνώσεων προσκοπικής τεχνικής που θα λειτουργήσουν με αντικείμενα: Χάρτης – τοπογραφία, Α’ Βοήθειες – υγιεινή, Κόμποι – συνδέσεις και Επικοινωνία. Τα σεμινάρια αυτά μπορεί να παρακολουθήσει και όποιος άλλος Βαθμοφόρος επιθυμεί. Τα προπαρασκευαστικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26/9/2010 στις 16:00 στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγ. Παρασκευής (Σπάρτης 1, πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Αγ. Παρασκευή).

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *