Αθήνα, 16 Ιουλίου 2010

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/10

 

ΠΡΟΣ: ΑΣ, ΑΟΠ, ΥΟΠ ΠΕ Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: ΕΠ Αττικής, Λοιποί Βαθμοφόροι ΠΕ Ανατολικής Αττικής

 

ΘΕΜΑ: Σύνθεση Ομάδων ΠΕ για το 4o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree

 

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΕ Νο21/2010, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την σύνθεση των τεσσάρων (4) Ομάδων της Περιφέρειάς μας.

Σας θυμίζουμε τις ενέργειες της ΠΕ πριν την αναχώρηση των Ομάδων για το 4o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree:

  • Πέμπτη 22/7, 20:30 – Συνάντηση Επιτελείων Ομάδων, (γραφεία ΠΕ – 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής)
  • Σαββατοκύριακο 24-25/7 – Συνάντηση Επιτελείων Ομάδων με Στελέχη Ενωμοτιών για λεπτομερή οργάνωση των Ενωμοτιών (μία από τις δύο ημέρες, με διάρκεια περίπου 2 ώρες). Η κάθε Ομάδα επιλέγει μέρος και ώρα συνάντησης. Οι Αρχηγοί Jamboree θα λάβουν άμεσα από την ΠΕ, στοιχεία επικοινωνίας με τους Προσκόπους των Ομάδων τους, για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση.

Επιπλέον, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, θα σας γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία αναχώρησης και άφιξης των Ομάδων προς και από το Jamboree.

Τέλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΕΠ (41/2010), σας θυμίζουμε ότι τα έξοδα μεταφοράς των Προσκόπων και Βαθμοφόρων συνίσταται να καλυφθούν από τις ΕΚΣ. Το σχετικό κόστος μετακίνησης προς και από το χώρο του 4ου Πανελληνίου Προσκοπικού Jamboree, εκτιμάται περίπου στα 20 ευρώ κατ’ άτομο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον Έφορο Κλάδου Προσκόπων της ΠΕ Πάνο Παπαδόπουλο (τηλ. 6936 766 470)

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *