Αγ. Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 40/13

 

 ΠΡΟΣ: Τους Βαθμοφόρους Κοινοτήτων Ανιχνευτών, Α.Σ., Τ.Ε.

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Διοργάνωση Σεμιναρίου για τις μεταβολές στην Πρόοδο Ανιχνευτή

 

Αγαπητοί μου,

O Κλάδος Ανιχνευτών της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προσκοπικού Προγράμματος 2013-2014 και της άτυπης εκπαίδευσης που εφαρμόζει, οργανώνει Σεμινάριο για βαθμοφόρους του Κλάδου Ανιχνευτών, με στόχο την ανάλυση των μεταβολών στην Πρόοδο Ανιχνευτή, κατόπιν της τροποποίησης του Κανονισμού του Κλάδου Ανιχνευτών.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, στις 20:30, στα γραφεία της Περιφέρειας, Θεμιστοκλέους 1, Αγία Παρασκευή (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη).

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει έχει ο κλάδος Ανιχνευτών της Π. Ε .Αν. Αττικής και την παρουσίαση της νέας προόδου θα κάνει η Εκπαιδευτής του Κλάδου Ανιχνευτών, Λένα Αποστόλου.

Αναλυτικά θα περιγραφούν τα νέα στάδια που πλέον υιοθετούνται, οι αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη πρόοδο Ανιχνευτή, ενώ θα απαντηθούν και οι ερωτήσεις και οι απορίες των συμμετεχόντων.

Παρακαλούνται οι Βαθμοφόροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να ενημερώσουν εγκαίρως τον έφορο του Κλάδου, Νίκο Γαλάνη (τηλ. 6974128977, nikgalanis@tee.gr).

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *