Αγ. Παρασκευή, 27 Μαΐου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/13

 

ΠΡΟΣ: Κοινότητες Ανιχνευτών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Survivor Κλάδου Ανιχνευτών

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, θα πραγματοποιηθεί  τριήμερη εκδρομή για Κοινότητες, με θέμα «Survivor», στο Αγκίστρι. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 22-24 Ιουνίου, ενώ η μετακίνηση θα γίνει με ναυτοπροσκοπικές λέμβους.

Η Δράση έχει ως στόχο την γνωριμία και συνεργασία των ανιχνευτών και των Κοινοτήτων της Περιφέρειάς μας, την παροχή γνώσεων και εμπειριών σε θέματα διαβίωσης στη φύση και την βίωση της έντονης περιπέτειας μέσα από το Ανιχνευτικό παιχνίδι. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με την ειδικότητα των Ναυτοπροσκόπων, που φέτος γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων της. Επίσης θα εξασκηθούν σε θέματα περισυλλογής νερού, εύρεσης τροφής και μαγειρέματος με απλά υλικά, κατασκευής καταλυμάτων με φυσικά υλικά, προσανατολισμού κ.α.

Αναφορικά με το κόστος συμμετοχής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να είναι το χαμηλότερο δυνατό (15-20 ευρώ). Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Το φαγητό, με τη σειρά του, θα καλυφθεί από την ίδια τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τη διαμονή, την τροφοδοσία κ.α. θα δοθούν μέσω του συμβουλίου του κλάδου αλλά και με σχετικά mail, στους Βαθμοφόρους των Κοινοτήτων. Οι αιτήσεις, σωστά συμπληρωμένες, πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά και συγκεντρωτικά για κάθε Κοινότητα έως τις 10/06/13 στον Έφορο του Κλάδου Ανιχνευτών και Αρχηγό Δράσης, Μιχάλη Κατωπόδη, στο e-mail: mkatopodis@gmail.com (κιν: 6936011270)

Συνιστάται σε όλες τις Κοινότητες, καθώς και σε μεμονωμένους Ανιχνευτές και βαθμοφόρους να συμμετέχουν σ’ αυτή τη σημαντική δράση, απ’ όπου θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και θα ενδυναμώσουν το Προσκοπικό Πνεύμα της Περιφέρειάς μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *