Αγ. Παρασκευή, 8 Μαΐου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/13


ΠΡΟΣ: Τ.Ε, Α.Σ. Α/Π.Α.Λ της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Δράση Κλάδου Λυκοπούλων Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητοί μου,

logoΣτο πλαίσιο του προσκοπικού προγράμματος και των προγραμματισμένων δράσεων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, και μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του καθιερωμένου πλέον διήμερο του Κλάδου Λυκοπούλων της Ανατολικής Αττικής.

Στις 18 και 19 Μαΐου στις παιδικές κατασκηνώσεις του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου στη Ραφήνα, 500 περίπου λυκόπουλα από την Ανατολική Αττική θα παίξουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Η διαμονή μας θα γίνει σε σκηνές, η μετακίνησή μας με μισθωμένα λεωφορεία, ενώ η διατροφή θα έχει φροντιστεί σε κεντρικό επίπεδο (catering). Το κόστος για κάθε λυκόπουλο είναι €30, και περιλαμβάνει το κόστος μετακίνησης, τροφοδοσίας, υλικού προγράμματος, διαμονής και αναμνηστικών.

Για τις δηλώσεις καθώς και την οικονομική συμμετοχή βαθμοφόρων και λυκοπούλων, η γραμματεία της δράσης θα σας περιμένει την Κυριακή 12 Μαΐου στα γραφεία της Περιφέρειά μας από τις 15.00 εως τις 18.00. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε, μπορεί να γίνει ηλεκτρονική αποστολή των αιτήσεων στο email του Κλάδου και η κατάθεση να πραγματοποιηθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Περιφέρειας (199002101092959 ALPHA BANK – Ονόματα δικαιούχων Άγγελος Καραμάνης, Μαριάννα Δεδάκη, Γιάννης Γρηγορόπουλος) μέχρι την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των λυκοπούλων και των βαθμοφόρων είναι να είναι απογεγραμμένοι για το έτος 2013.

Αρχηγός της δράσης θα είναι ο Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας Κλήμης Τοσουνίδης (6947776614/meraklimis@gmail.com), ο οποίος συνεπικουρούμενος από την ομάδα εργασίας, θα έχει και την πλήρη επίβλεψη της δράσης και με τον οποίον θα μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την δράση.

Το διήμερο των λυκοπούλων της Περιφέρειας δίνει την δυνατότητα στα λυκόπουλα να κοινωνικοποιηθούν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, να γνωριστούν με άλλα λυκόπουλα της ευρύτερης περιοχής τους και να γνωρίσουν στην πράξη ότι έχουν αδέλφια μέσα από τον προσκοπισμό σε όλο τον κόσμο.

Προσδοκώντας την μαζική συμμετοχή των Αγελών της Περιφέρειας μας, ευελπιστούμε στην πραγματοποίηση της μεγαλύτερης συνάντησης, αντάξιας της προσπάθειας που όλοι σας καταβάλετε αυτές τις δύσκολες ώρες στις Αγέλες σας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *