Αγ. Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/13

 

ΠΡΟΣ: Ανιχνευτές, Μέλη Προσκοπικών Δικτύων, Βαθμοφόρους, Μέλη Ε.Κ.Σ. και μέλη Ε.Π.Π. της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Γενική Εφορεία

 

Θέμα: Συμμετοχή Εθελοντών στο 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο

 

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 73/2013 της Γενικής Εφορείας, όπου το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο της Επετείου των 50 χρόνων από το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη στο Μαραθώνα, θα συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο που θα διοργανώσει ο Δήμος Μαραθώνος μαζί με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Τελμησσό, στις 8 Σεπτεμβρίου 2013, στον ιστορικό Μαραθώνα, μας καλεί να υποστηρίξουμε ως Περιφερειακή Εφορεία με εθελοντές τη διοργάνωση σε επίπεδο διοικητικής μέριμνας.

Παρακαλώ λοιπόν όσα μέλη της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (Ανιχνευτές, Μέλη Π.Δ., Βαθμοφόροι, Μέλη Ε.Κ.Σ. και μέλη Ε.Π.Π.) επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία στα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του αγώνα όπως αποστείλουν τα στοιχεία τους συμπληρώνοντας στη συνημμένη φόρμα και να τα αποστείλουν μέχρι την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 στο anpef@peanattikis.org.

Με τη βεβαιότητα ότι όλοι μας θ’ ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτής της δράσης, σας καλώ να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν αποδυκνείωντας για ακόμη μία φορά ότι τα μέλη του Σ.Ε.Π. είναι αρωγά πάντοτε σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *