Αγ. Παρασκευή, 30 Μαΐου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/13

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους Βαθμοφόρους

ΚΟΙΝ.: Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: Εργασίες Προσκοπικού Κέντρου Σουνίου

 

Αγαπητοί μου,

Η Περιφέρεια Αν. Αττικής στην προσπάθειά της για την βελτίωση των υποδομών του Προσκοπικού Κέντρου Σουνίου ζητεί την αρωγή σας, καλώντας σας να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας την Κυριακή 9/06/2013 σε μια σειρά από εργασίες που έχουν προγραμματιστεί. Τέτοιες θα είναι:

Α) Σκαπανικές (συντήρηση – βελτίωση ξύλινων κατασκευών, βερνίκωμα )

Β) Πυροπροστασίας (έλεγχος και συντήρηση, πυροσβεστικών φωλεών και μέσων πυρασφάλειας (αυλοί, μάνικες, φτυάρια, κλπ)

Γ) Κηποτεχνικές (ξελάκκωμα, κλάδεμα και πότισμα δένδρων και φυτών, αποψίλωση ξηράς εδάφιας βλάστησης)

Δ) Λοιπές εργασίες.

Ώρα συγκέντρωσης μας θα είναι στις 09:30 στο Σούνιο και θα πρέπει να έχουμε μαζί ρούχα εργασίας (όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί και ρούχα παραλίας για αργότερα). Το μεσημεριανό φαγητό  θα είναι προσφορά της Περιφέρειας ενώ όσοι/ες το επιθυμούν, μπορούν να διαμείνουν δωρεάν στο Κέντρο από το Σάββατο το βράδυ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνουν οι: Γιώργος Γρηγόρης, Π.Ε. Αν. Αττικής (τηλ. 6936521422) και Δημήτρης Χρονόπουλος, Αρχηγός Κ.Κ. Σουνίου (τηλ. 6945132259) μέχρι την Πέμπτη 7/6/2012.

Σας υπενθυμίζω ότι η στήριξή σας θα διευκολύνει, μεταξύ άλλων, πολλά Προσκοπικά τμήματα στις προγραμματισμένες δράσεις τους στο κατασκηνωτικό μας κέντρο αυτό το καλοκαίρι και θα εξοικονομήσει πολύτιμους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών του Κέντρου. Ευελπιστώ στην συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 Περιφερειακός Έφορος

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *