Αγ. Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/14

 

ΠΡΟΣ: Βαθμοφόρους Ομάδων Προσκόπων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ.: Α.Σ. και Τ.Ε. Ανατολικής Αττικής, Ε.Π. Αττικής

 

Θέμα: 12η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 2014

 

Αγαπητοί μου,

Στο πλαίσιο του προγράμματός του και όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Αττικής οργανώνει την καθιερωμένη 12η Συνάντηση Ενωμοτιών Π.Ε.Αν.Αττικής το Σαββατοκύριακο και Μ.Δευτέρα 12-14 Απριλίου 2014, στον Σχοινιά Αττικής.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει σκοπό να γνωριστούν οι ενωμοτίες της Περιφέρειάς μας, να παίξουν και να γευτούν το Προσκοπικό παιχνίδι. Μέσα από την εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας συστήματος, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε μεγάλα παιχνίδια σταθμών, σε παιχνίδια δράσης, σε αεροπροσκοπικές και ναυτοπροσκοπικές δραστηριότητες, στο βραδινό πρόγραμμα και σε άλλες δραστηριότητες-έκπληξη, περνώντας ένα τριήμερο στη φύση παρέα με πάνω από 300 Προσκόπους από όλη την Ανατολική Αττική.

Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόσκοπο ανέρχεται στα 35 ευρώ και περιλαμβάνει: μετακινήσεις, μεταφορές, υλικά προγράμματος, αναμνηστικό, γεύματα (εκτός δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό Σαββάτου). Το κόστος συμμετοχής για Βαθμοφόρους και μέλη Προσκοπικού Δικτύου ανέρχεται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει τα ίδια.

Αντιλαμβανόμενοι την δυσμενή οικονομική κατάσταση το ποσό συμμετοχής των Προσκόπων θα καταβληθεί σε δύο δόσεις:
1η δόση – έως 23 Φεβρουαρίου 2014 – 20 ευρώ/Πρόσκοπο, 20 ευρώ/Βαθμοφόρο ή μέλος Πρ. Δικτύου
2η δόση – έως 16 Μαρτίου 2014 – 15 ευρώ/Πρόσκοπο

Με μέριμνα των ΑΣ και ΑΟΠ το συνημμένο έντυπο συμμετοχής ομάδας θα πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένο και να καταβληθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής (1η δόση) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Α) Με καταβολή του ποσού στον λογ/σμό της περιφέρειας, με αιτιολογία: Σύστημα- συνολικός αριθμός συμμετεχόντων, πχ: 4ΠΕΡΙΣΣΟΥ-20 και αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας και του εντύπου συμμετοχής ομάδας στο e-mail: proskopoi@gmail.com.
Β) Κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο γραμματείας της δράσης Νάσο Λογαρνό (τηλ: 6984477492) όπου καταβάλλονται τα χρήματα και η δήλωση συμμετοχής ομάδας.

Κατά την καταβολή της πρώτης δόσης θα πρέπει εκτός από το έντυπο συμμετοχής ομάδας να παραδοθούν και οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής των προσκόπων. Μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή και κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής.

Παρακαλούνται και προτείνεται οι ΕΚΣ των Συστημάτων να υποστηρίξουν οικονομικά την συμμετοχή των Βαθμοφόρων καθώς και Προσκόπων που έχουν οικονομικά προβλήματα. Επίσης, όσοι ΑΟΠ έχουν αδυναμία φωτοτύπησης των δηλώσεων συμμετοχής, παρακαλούνται να απευθυνθούν στον υπεύθυνο γραμματείας για διευθέτηση του προβλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες, αφίσα της δράσης και όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο κλάδου Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (τηλ. 6945290509, e-mail: k.efremidis@hotmail.com)

Προσμένουμε στη συμμετοχή όλων σας σε ένα τριήμερο τόσο ξεχωριστό όσο και η Περιφέρειά μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *